Τουλάχιστον δυο φορές φέρεται πως είχε κληθεί το «Χαμόγελο του Παιδιού» από γιατρούς  του Νοσοκομείου Ρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, στην πρώτη επικοινωνία, έγινε ενημέρωση για μία οικογένεια που ήδη έχει χάσει δύο παιδιά και κινδυνεύει και το τρίτο, ενώ λίγες ημέρες αργότερα έγινε και δεύτερο τηλεφώνημα.

Σε αυτό, ο γιατρός του νοσοκομείου του Ρίου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμβαίνει «κάτι περίεργο», καθώς δεν δικαιολογούνταν όλα αυτά που παρουσίαζε η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες της εφημερίδας, οι γιατροί στην Αθήνα επιμένουν στο να μην μπορούν να δικαιολογήσουν το πώς πέθαναν δύο από τα τρία παιδιά, και συγκεκριμένα η Τζωρτζίνα και η Μαλένα, ενώ τους φαίνεται αδιανόητο αυτό που συνέβη και στα τρία παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη.

«Θα πρέπει να μάθουμε το πώς πέθαναν» τονίζουν με νόημα οι γιατροί.

Από την πλευρά του, το Ανθρωποκτονιών εξετάζει το ενδεχόμενο, ο θάνατος της Τζωρτζίνας να μην είναι ασφυκτικός αλλά…να προκλήθηκε από «κάτι άλλο».

Παράλληλα, μια άτυπη ομάδα με επικεφαλής άξιους ιατροδικαστές αναμένεται να παραδώσει το επόμενο διάστημα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας, αλλά και όλα τα πορίσματα από τους αιφνίδιους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών.