«Βίασα... Βίασα κάτι κορίτσια» ομολογεί σε βίντεο – ντοκουμέντο ο 31χρονος καθ' ομολογία βιαστής της Νέας Φιλαδέλφειας, ο οποίος συνελήφθη μετά την καταγγελία 18χρονης καπέλας, η οποία πήγε να πιάσει δουλειά σε σπίτι του της υπέδειξε ο δράστης ως baby sitter.

Σύμφωνα με το βίντεο, που δημοσίευσε το protothema.gr, ο 31χρονος παραδέχεται τις ειδεχθείς πράξεις του, μέσα στο περιπολικό, λίγη ώρα αφού οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.

-Τι έκανες;

?ίασα

?ι;

?ίασα κάτι κορίτσια…

?όσα; Πόσα κορίτσια ρε;

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=-7rdiss_iWE&t=20s[/embed]

Ο 31χρονος, αν και βρισκόταν σε σύγχυση, πιθανότατα λόγω χρήσης ναρκωτικών ουσιών, δημιουργεί υπόνοιες πως εκτός από την 18χρονη κοπέλα, υπάρχουν και άλλες κοπέλες που έχουν πέσει θύματα της νοσηρής συμπεριφοράς του.

Προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται και οι ανακρίσεις, καθώς οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για έναν σεσημασμένο, ο οποίος δεν αποκλείεται να παρελθόν και σε κακοποιήσεις γυναικών.

Το  προφίλ του 31χρονου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία συστηνόταν ως «Πάνος Ερωτιάρης», σε συνδυασμό με την ομολογία του την ώρα της σύλληψης αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο τις επόμενες ημέρες να προκύψουν και νέα θύματα βιασμού.