Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star αναφέρθηκε στη στιγμή που η αστυνομία χτύπησε την πόρτα του σπιτιού στην Πάτρα.

"Της είπαν ότι θα πάει για κάποιες διευκρινίσεις. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Ενημέρωσα τον θείο μου, ήρθε ο πατέρας του Μάνου, η μητέρα μου και ο πατριός μου. Ό,τι και να έχει γίνει, ήταν ανεπίτρεπτο αυτό που έγινε έξω από το σπίτι με τον κόσμο που συγκεντρώθηκε. Πού είναι οι θεσμοί; ποιος θα μας προστάτευε; Έσπασαν την πόρτα και καταφέραμε να βγούμε στις 4 τα ξημερώματα από το σπίτι".

Για τις σχέσεις της Ρούλας με τα παιδιά της, η αδελφή της είπε ότι ο κόσμος δεν την έχει ζήσει και δεν έχει το δικαίωμα να έχει άποψη για τη Ρούλα.

"Τα παιδιά δεν ήταν ποτέ κακοποιημένα ή παραμελημένα. Ήταν τρελαμένα με την Ρούλα, με την μάνα τους. Όποιος την είχε ζήσει ξέρει πώς ήταν η Ρούλα ως μάνα".

Αναφερόμενη στη σχέση του ζευγαριού, είπε ότι ήταν ένα κανονικό ζευγάρι: "Είχαν την καθημερινότητά τους, είχαν και τους τσακωμούς τους. Και οι δύο ήταν πάνω στα παιδιά τους. Η Ρούλα πιο πολύ γιατί ο Μάνος εργαζόταν. Ήταν μια οικογένεια απολύτως φυσιολογική".

Ως προς το γεγονός ότι κατηγορείται ότι σκότωσε την 9χρονη Τζωρτζίνα, η Δήμητρα Πισπιρίγκου αρνήθηκε κατηγορηματικά την κατηγορία. "Όχι σε καμία περίπτωση. Η Ρούλα δεν έφυγε στιγμή από το νοσοκομείο. Από πού προμηθεύτηκε την ουσία εφόσον ήταν διαρκώς δίπλα στο παιδί;".

Μιλώντας γενικότερα για την αδελφή της είπε ότι ήταν "χτυπημένη ανελέητα από τη μοίρα και χάθηκε και η μεγάλη - μεγάλη αγάπη της, η Τζωρτζίνα. Ήταν μια μάνα υπόδειγμα. Θα στηρίζω την αδελφή μου μέχρι τελικής πτώσης. Όλη η οικογένεια την στηρίζει. Είμαστε και θα είμαστε δίπλα της".

https://www.youtube.com/watch?v=xH00BI6utRI