Σε "αποκάλυψη" χωρίς όμως το αντίστοιχο υλικό, για την αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, προχώρησε σήμερα η Χρύσλα Γεωργακοπούλου στον αέρα της Super Κατερίνα.

Και όπως ήταν φυσικό, και εφόσον όλα μας σοκάρουν πλέον, τόσο η Κατερίνα Καινούργιου όσο και οι κακόμοιροι τηλεθεατές που έχουν γίνει έρμαια ανυπόστατων ή όχι λεπτομερειών και φημών έμειναν άναυδοι.

Η κυρία Γεωργακοπούλου αναφέρθηκε σε μια κουβέντα της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, που, ακόμα και αν ισχύει, δεν σχετίζεται με την υπόθεση του θανάτου τριών παιδιών.

«Σύμφωνα με ασφαλέστατες πληροφορίες η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου μιλούσε λίγο πριν τη σύλληψή της με δημοσιογράφους και είπε σύμφωνα πάντα με την κυρία Γεωργακοπούλου “'Αντε να τελειώσουν όλα, να πάμε για ποτάρες, όλο αυτό που συμβαίνει δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε”», ενώ η σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε να το επαναλάβει για να το εμπεδώσουμε:

«Τι είπες; Για ξαναπέστο, επανάλαβέ το. Είπε τέτοιο πράγμα;».

6>«Η αδερφή σου και η κόρη σου κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας. Και λες “άντε να τελειώνουμε να πάμε για ποτάρες;”. Δεν είμαι καλά σήμερα»!

Όμως, αγαπητή Κατερίνα, πραγματικά δεν ενδιαφέρει κανέναν αν είσαι καλά ή όχι.

Όπως δεν ενδιαφέρει κανέναν τι λέει ο κάθε συγγενής και γείτονας της οικογένειας Πισπιρίγκου, που απλώς θέλει να βγει στο γυαλί για να πει το μακρύ του και το κοντό του, να ρίξει τη χολή του, να ξαλαφρώσει και να αισθανθεί ότι έκανε το καθήκον του.

6>Γιατί... καθήκον δεν είναι να πετάς κι εσύ άλλη μία πέτρα. Καθήκον σου δεν είναι να παίρνεις το παιδί σου αγκαλιά και να τρέχεις να ρίξεις το ανάθεμα έξω από ένα σπίτι, απλώς και μόνο για να παραστήσεις την καλή μητέρα.

αθήκον σου δεν είναι να ζητάς κρεμάλα και θάνατο.

trong>Καθήκον είναι να παραμένεις άνθρωπος και να μη γίνεσαι μέρος του όχλου που απλώς θέλει κι άλλο αίμα στην αρένα.

trong>Υπάρχει άλλωστε και το τεκμήριο της αθωότητας, που ευτυχώς μας το προσφέρει ο νόμος... γιατί αν περιμέναμε από τους ανθρώπους μάλλον οι περισσότεροι θα είχαν λιθοβοληθεί.

https://www.youtube.com/watch?v=cJWamKTTJSA