Διευρύνεται το χάσμα μεταξύ των οικογενειών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη ειδικά μετά τις δηλώσεις που έκανε η Ρούλα ότι «ο Μάνος θα στηρίξει την κατηγορία γιατί φοβάται μην μπει φυλακή», αλλά και την τοποθέτηση του πατέρα των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα, αποκαλώντας την 33χρονη «κατηγορούμενη σε δυσχερή θέση».

Θείος Ρούλας Πισπιρίγκου ξεσπά: «Γιατί μένει εκτός κάδρου ο πατέρας;

strong>

ιλώντας στον Alpha λοιπόν, διερωτάται για ποιον λόγο μένει εκτός κάδρου ο Μάνος Δασκαλάκης. «Γιατί μένει εκτός κάδρου ο πατέρας; Γιατί έχουν τη μητέρα στη ΓΑΔΑ και όχι αυτόν; Πηγαίνετε βρείτε τον, να σας δώσει απαντήσεις. Αυτός να σας πει. Έχουν βγάλει αυτόν από το κάδρο και έχουν αφήσει το κορίτσι. Γιατί γίνεται αυτό; Δύο είναι. Τα παιδιά δεν ήρθαν μόνα τους. Δεν έγιναν με τον κρίνο. Αυτός όμως έχει βγει από το κάδρο. Αυτό να ξέρετε», ανέφερε αρχικά ο θείος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Τι απαντά το οικογενειακό περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη

strong>

ύμφωνα με τον Alpha, το οικογενειακό περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη απαντά σε αυτές τις κατηγορίες: «Δεν μπορεί να συμβεί αυτό, αφού ο πατέρας δεν ήταν εκεί όταν χάθηκε η Τζωρτζίνα. Η κατηγορούμενη ήταν εκεί», ενώ πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στον πατέρα επισημαίνουν στο κανάλι: «Εμείς το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι ότι ως οικογένεια είχαμε άριστη εικόνα για τη μητέρα, άψογη. Τώρα, έχουμε εμπιστοσύνη στην έρευνα των αρχών, που θα δείξει τι έχει συμβεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ