Αιχμηρότατος ήταν για άλλη μια φορά ο Θανάσης Κατερινόπουλος μιλώντας για την υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών από την Πάτρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο έμπειρος Ταξίαρχος εν Αποστρατεία σχολίασε την πρώτη συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά τη σύλληψη, κατά την οποία η κατηγορούμενη άφησε αιχμές κατά του Μάνου Δασκαλάκη, αλλά και του πεθερού της.

«Δύο είναι οι εξηγήσεις για αυτό που είπε η Ρούλα. Από την μία μπορεί να το είπε για επικοινωνιακούς λόγους, καθώς είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, και να “πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα”, αφήνοντας όλους τους αστυνομικούς να ψάχνουν. Από την άλλη, μπορεί να το είπε γιατί μπορεί όντως να υπάρχει κάτι από πίσω και έμμεσα ο Μάνος να απάντησε, όπως απάντησε. Αν είναι το δεύτερο τότε υπάρχει πρόβλημα».

Υπενθυμίζεται πως χθες αποκαλύφθηκε πως ο πεθερός της Ρούλας εργαζόταν σε φαρμακαποθήκη, ενώ ο Μάνος εργάζεται σε εταιρεία courier που μετέφερε φαρμακευτικά είδη.

Σχετικά με το γεγονός πως ο Μάνος αποκάλεσε τη Ρούλα «κατηγορούμενη», ο Θανάσης Κατερινόπουλος λέει πως «Δεν νομίζω πως η δήλωση που έκανε ο ίδιος είναι γραμμένη από τον ίδιο, αλλά από δικηγόρο. Δεν αρνείται όμως την επικοινωνία μαζί της».

«Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Κάτι άλλο υπάρχει, κάτι φοβούνται μεταξύ τους. Για να θυμηθώ την παλιά αστυνομική μου γλώσσα, θα αρχίσει το κελάηδισμα και όχι το τιτίβισμα», κατέληξε.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=AgAaxvB5mmQ[/embed]