Παραπλανητικά SMS έστελνε η Ρούλα Πισπιρίγκου στους γιατρούς της Τζωρτζίνας, με πρόσχημα το μητρικό της ενδιαφέρον, κάνοντας έκκληση για βοήθεια για το παιδί της, όπως αποκάλυψε σήμερα, Σάββατο 2/3, στο MEGA o αστυνομικός συντάκτης του του «Βήματος» και των «Νέων» Βασίλης Λαμπρόπουλος, λίγα 24ωρα πριν σκοτώσει την εννιάχρονη Τζωρτζίνα, σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές, στις 29 Ιανουαρίου 2022, στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριάκού» με τη θανατηφόρο ουσία.

«Θέλουμε τα καλύτερο για το παιδί μας, γιατί μόνο αυτό μας έχει απομείνει», είναι ένα από τα μηνύματα που έστειλε η 33χρονη, ενώ έκανε και εκτιμήσεις ότι τα προβλήματα που παρουσίαζε η νοσηλευόμενη Τζωρτζίνα ότι «ήταν νευρολογικής φύσεως»

«Παρακαλούσε να μάθει γιατί πέφτει το οξυγόνο της Τζωρτζίνας και ζητούσε επίμονα εξήγηση», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Λαμπρόπουλος.

Στη συνέχεια, είπε ότι «Σε άλλη σειρά μηνυμάτων έδειχνε εικόνες από τα προβλήματα και τους εμετούς που παθαίνει το παιδί […] και όλα αυτά τα έκανε για να προχωρήσει στο μεγάλο επεισόδιο: τη θανατηφόρο ανακοπή και έτσι να μην κινήσει τις υποψίες. Είναι μια μελετημένη ενέργεια όχι μόνο από την πράξη του θανάτου,αλλά και όπως έχει επισημάνει η αστυνομία και απ’ όλα τα ενδιάμεσα επεισόδιο. Όχι μόνο στο "Παίδων", και στην Παιδιατρική Κλινική, και στο Καραμανδάνειο. Ήξερε προτού προχωρήσει στη δολοφονική επίθεση, έπρεπε να εξηγήσει με προγενέστερα επεισόδια το τι ακριβώς συνέβαινε»

Δείχνοντας χαρακτηριστική ψυχραιμία μετά τον θάνατο και της Τζωρτζίνας στο «Αγλαΐα Κυριακού», όπου μάλιστα είχε ρωτήσει θεράποντες ιατρούς (από άλλο νοσοκομείο) αν μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί η ίδια τα υπνωτικά κι άλλα χάπια που χορηγούνταν στο κορίτσι που είχε αφήσει την τελευταία του πνοή λίγες ώρες νωρίτερα.

Δείτε το βίντεο: