Στο πλευρό της αδελφής της, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της άτυχης Τζωρτζίνας, στέκεται η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» δεν άφησε κανένα περιθώριο για να αμφισβητηθεί η αθωότητα της Ρούλας, ενώ αναφέρθηκε και στον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, χτυπούσε την Ρούλα.

Νωρίτερα, στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» μίλησε και η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία αμφισβήτησε την ξαφνική ευαισθησία του Μάνου Δασκαλάκη, λέγοντας πως χύνει «κροκοδείλια δάκρυα» και πως επιδιώκει να φανεί ως «άγιος».

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου απαντώντας σε ερώτηση για το εάν θεωρεί ότι ο Μάνος έχει κάποια σχέση με τον θάνατο των παιδιών, απάντησε ότι «δεν πιστεύω πως το έχει κάνει και ο Μάνος, μέσα μου δεν το πιστεύω, αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρη για αυτόν τον άνθρωπο, είναι ένας χαρακτήρας αλλοπρόσαλλος. Ανέφερε μάλιστα στιχομυθία της με τον Μάνο, μετά από καυγά με τη Ρούλα, που έχει ως εξής: «'Εχω μετανιώσει ειλικρινά για το χτεσινό και ήταν πάνω στα νεύρα μου» και του απαντάω εγώ «Αν είχες νεύρα να κοπάναγες το κεφάλι σου στον τοίχο». Την πλακώνει στο ξύλο».

Ξεσπά η Δήμητρα Πισπιρίγκου: "Μας γύρισαν την πλάτη"

Σε ερώτηση εάν χτυπούσε την Ρούλα, η Δήμητρα Πισπιρίγκου απάντησε καταφατικά και είπε: «Εγώ κάνω έρευνα για κάποια άλλα πράγματα, σχετικά με το παιδί, όπως για την ουσία κι όλα αυτά, πώς βρέθηκε, τι μπορεί να έχει γίνει…».

Στο εάν αποκλείει να έχει βάλει η Ρούλα την κεταμίνη στο σώμα της Τζωρτζίνας, η Δήμητρα  τόνισε είπε χαρακτηριστικά: «Για να είμαι ξεκάθαρη απέναντί σου, την ρώτησα. Της λέω «εάν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα, μην με εκθέσεις, μην με καταστρέψεις κι εμένα. Πες το μου, να σταματήσω να ψάχνω» και μου είπε «Ψάχνε, από το πρωί μέχρι το βράδυ».

Σε ερώτηση εάν υπάρχει ενδεχόμενο να της λέει ψέματα, η Δήμητρα είπε «Την ξέρω την Ρούλα, δεν την δεν την έμαθα χτες τη Ρούλα. Όταν κοιτάς έναν άνθρωπο που τον ζεις 25 χρόνια, κάθε μέρα, μέσα στα μάτια και έναν άνθρωπο που είναι δυναμικός… τον βλέπεις να είναι σαν κουτάβι και σου λέει «Βοήθησέ με, δεν έχω κάνει τίποτα», δεν το αμφισβητείς».

Ο δημοσιογράφος την ξαναρώτησε εάν πιστεύει πως ο Μάνος έχει κάποια εμπλοκή στον θάνατο των παιδιών και η Δήμητρα είπε «'Οχι», ενώ σε ερώτηση εάν ο Μάνος πιστεύει το ίδιο για την Ρούλα, η Δήμητρα είπε «'Ετσι μας έλεγε μέχρι χθες το βράδυ»