Στο «κάδρο» έχει μπει και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Ήδη η εισαγγελική Αρχή, σύμφωνα με πληροφορίες, διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διερευνηθεί το τι ακριβώς έχει συμβεί με την μοναχική γυναίκα η οποία, σύμφωνα με μαρτυρίες, φέρεται να φοβόταν την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η σπιτονοικοκυρά του ζεύγους Δασκαλάκη είχε κάνει πληρεξούσιο στον Μάνο Δασκαλάκη για να διαχειρίζεται τα οικονομικά της.

Σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης στον ALPHA, «θα ανοίξουν τα πάντα και οι τραπεζικοί λογαριασμοί προκειμένου να διερευνηθούν».

Όπως είπε ο κ. Καλλιακμάνης για το ζευγάρι βλέπουμε «άρνηση και σύγκρουση μεταξύ τους» ενώ πρόσθεσε ότι «δύσκολα ομολογείται ένα έγκλημα, όταν το θύμα είναι παιδί. Μην ξεχνάτε ότι και στην Ανδραβίδα ουδέποτε ο στυγνός εκτελεστής ομολόγησε ότι σκότωσε τα δύο παιδιά. Έκανε μια έμμεση ομολογία».

Ο κ. Καλλιακμάνης πρόσθεσε ότι «το εάν εμπλέκεται ή εμπλέκονται κι άλλοι στην υπόθεση ή στις υποθέσεις, διερευνάται από την ΕΛ.ΑΣ. Όσο για το πώς συμπεριφέρεται κάποιος στα κρατητήρια της Αστυνομίας, σίγουρα βρίσκεται σε ένα σοκ. Αν έχει κάνει το έγκλημα, σκέφτεται τι θα επακολουθήσει».