Δεν έχουν τέλος οι "αποκαλύψεις", αλλά και οι υπερβολές, για την προσωπικότητα και τη συμπεριφορά της Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό»,  μητέρα πρώην συντρόφου της 33χρονης, δήλωσε πως την απειλούσε με αφορμή μια ανάρτηση του γιού της στα social media.

Όλα ξεκίνησαν όταν πρώην σύντροφος της κατηγορούμενης φέρεται να έγραψε στο Facebook το εξής:

«Δημόσια στο λέω… Θα με βρεις μπροστά σου στο δικαστήριο, δεν πάει να έρθει όλη η ΓΑΔΑ εγώ θα έρθω Πάτρα, μονάχα να προλάβεις να μπεις μέσα».

Μετά από αυτή την ανάρτηση, η Ρούλα Πισπιρίγκου κάλεσε τη μητέρα του πρώην συντρόφου της και, αντί να την ευχαριστήσει όπως θα ήταν άλλωστε λογικό, την απείλησε. Όπως αποκάλυψε η γυναίκα, ο τρόπος της 33χρονης την έκανε να φοβηθεί και ζήτησε από τον γιο της να διαγράψει το ποστ.

«Ο τρόπος που μου το είπε... δηλαδή ότι «μην τολμήσει να βγεις σε κανένα κανάλι και πεις ότι σε απείλησα». Της λέω "αγάπη μου" -επειδή την ξέρω, ξέρω την οικογένειά της, τους ξέρω τους ανθρώπους- "δεν πρόκειται ποτέ να μάθει κανείς τίποτα". Ο τρόπος που το είπε ήταν ό,τι χειρότερο. Εγώ φοβήθηκα τόσο πολύ. Της λέω "σε παρακαλώ πάρα πολύ, άσε να μιλήσω στο παιδί μου εγώ, να κατεβάσει αυτό το πράγμα". Πήραμε το παιδί μας και του λέω "σε παρακαλώ κατέβασε την ανάρτηση τώρα"».

Και η κυρία παρολίγον πεθερά, δικαιωμένη από τις εξελίξεις και περήφανη για την ανάρτηση του γιού της που προδίκαζε την ενοχή και καλούσε σε αυτοδικία, συνέχισε εκδίδοντας τη δική της ετυμηγορία: «Δεν μπορείς να φανταστείς ο τόνος της ήταν τελείως ανατριχιαστικός. Περίμενα πώς και πώς να την πιάσουν. Εγώ άκουγα τη φωνή της στην τηλεόραση και έτρεμα! Όταν την πιάσανε λέω δόξα τω Θεώ! Αλλά υπάρχουν κι άλλοι έξω… Εμείς την οικογένειά της την ξέρουμε».

Δείτε το βίντεο και την καταγγελία της κυρίας τηλεδικαστού:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=VQSogiGJNx8[/embed]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ