Με εισαγγελική παρέμβαση κλειδώθηκε το «Taxis» του Μάνου Δασκαλάκη, καθώς οι αρμόδιες Αρχές διερευνούν εξονυχιστικά τα περιουσιακά του.

Το γεγονός ότι ο άνετος τρόπος ζωής του ζεύγους Πισπιρίγκου -Δασκαλάκη δεν δικαιολογείτο από τα έσοδά του, φαίνεται πως απασχολεί ιδιαίτερα τις Αρχές, ενώ η απόφαση του Μάνου Δασκαλάκη να γυρίσει βίντεο κλιπ στο σπίτι όπου διέμενε η 69χρονη σπιτονοικοκυρά τους λίγο καιρό μετά το θάνατό της να προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση.

«Ένα τραγούδι του μεγάλου Παύλου Σιδηρόπουλου σε στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου και σε σύνθεση του Μίκη Θεοδωράκη, έτος 1979. Το ανεβάζω μόνο και μόνο για έναν στίχο: «Υπερασπίσου το παιδί και αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα». Και όμως αγαπητοί μου υπάρχει ελπίδα», έγραφε ο Μάνος Δασκαλάκης σε ανάρτησή του στο Facebook, τρεις μήνες από τον θάνατο της Ευγενίας Κούτρα.

Όπως αναφέρει συγγενής της εκλιπούσης «Και λένε τώρα ότι για να κάνει το χατίρι του Μάνου που ήθελε να γίνει τραγουδιστής και να βγάλει και τραγούδι, είχε βοηθήσει. Γιατί το τραγούδι είχε κοστίσει 3.000 ευρώ να το γράψει στο στούντιο και να το ηχογραφήσει, αυτά τα λεφτά ο Μάνος δεν μπορούσε να τα έχει τότε.

Και οι περισσότεροι λέγανε ότι τους βοήθησε η θεία. Από την άλλη, όλη η οικογένεια στηριζόταν πάνω σε αυτή τη βοήθεια. Και η μάνα της Ρούλας φρόντιζε μια κυρία κι εκεί υπήρχαν κάποια θέματα. Γιατί κι εκεί ακούγονταν πολλά. Αλλά περισσότερα δεν μπορώ να πω γι’ αυτό. Όπως και η αδερφή της που κάποια στιγμή είχε μπλέξει με διάφορες παρέες εκεί και υπήρχε πρόβλημα στην οικογένεια».

Παράλληλα, ο Μάνος Δασκαλάκης, λίγο καιρό μετά τον χαμό των δυο κοριτσιών του, εμφανίστηκε να είναι κάτοχος μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού, το κόστος της οποίας ξεκινά από τα 4.900 ευρώ και φτάνει μέχρι 9.000 ευρώ!