Την άποψή της για τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου εξέφρασε στο Mega και την εκπομπή "Live News" η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

"Όπως από την πανδημία βγήκε κάτι πολύ θετικό και έχουμε αυτή τη στιγμή ένα εμβόλιο mRNA για τον καρκίνο, ας δούμε αυτή την τραγωδία και να θεσπίσουμε επιτέλους ένα πλαίσιο, γιατί δεν μπορεί να γίνεται ο καθένας γονιός τελικά" .

Όπως τόνισε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι νοσηροί, τοξικοί, με ψυχωτικές συμπεριφορές που δεν δικαιούνται να κάνουν παιδιά.

"Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι δασκαλεμένος"

δημοσιογράφος σχολίασε και τη συμπεριφορά του Μάνου Δασκαλάκη πριν και μετά τους θανάτους των τριών παιδιών του.

"Δεν μπορώ να νοήσω, και δεν το λέω μονάχα ως μητέρα, πώς ένας πατέρας που βλέπει τέτοιες κακοποιητικές συμπεριφορές από τη γυναίκα του, εις βάρος των παιδιών του, δεν έχει κάνει κάτι για να τα προστατέψει" δήλωσε.

Αντιθέτως, όπως λέει η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ο 30χρονος επέλεγε να φεύγει για να προστατεύει τον εαυτό του από το τοξικό περιβάλλον στο οποίο ζούσε, αφήνοντας τα παιδιά του σε μία γυναίκα η οποία κατέληξε να κάνει το αδιανόητο. "Θεωρώ ότι έχει μεγάλη ευθύνη" υποστήριξε.

"Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι δασκαλεμένος. Αν παραδεχόταν πως έβλεπε τα όσα κάνει η σύζυγός του, θα είχε άμεση ευθύνη" εκτίμησε η ίδια.

"Η Ρούλα Πισπιρίγκου μας γλεντάει"

Βίκυ Χατζηβασιλείου αναφέρθηκε και στην Ρούλα Πισπιρίγκου, εκτιμώντας πως "στην καλύτερη περίπτωση" υποφέρει από βαριά ναρκισσιστική διαταραχή, καθώς και ότι πρόκειται για μια σχιζοειδή προσωπικότητα.

"Δεν θέλω να πάω στα χωράφια των ψυχολόγων, γιατί ψυχολόγος δεν είμαι, αλλά αυτό που μπορώ να καταλάβω σαν ένας άνθρωπος που τόσα χρόνια έχει ασχοληθεί με ανθρώπινες ψυχές μεσω της εκπομπής σίγουρα είναι μια διαταραγμένη προσωπικότητα, σίγουρα είναι πολύ χειριστική και αυτή τη στιγμή χειρίζεται όλη την ελληνική κοινή γνώμη αν το καλοσκεφτούμε. Αυτή τη στιγμή ένα κομμάτι της συνειδητότητας της Ρούλας Πισπιρίγκου, μέσα από την φυλακή και μέσα από αυτή την άβολη κατάσταση που βρίσκεται, θεωρώ ότι μας γλεντάει! Μας χειρίζεται και όλη την ημέρα και όλη τη νύχτα συζητάμε για αυτό το θέμα. Και νομίζω ότι επιχαίρει κατά ένα βαθμό για αυτό που έχει καταφέρει: το να τη συζητάμε δηλαδή" υπογράμμισε.

https://www.youtube.com/watch?v=RHVtf_x8btM