Σε νέες δηλώσεις προχώρησε μέσα από τη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου, θέλοντας να απαντήσει στα όσα ακούγονται για την κακοποίηση του παιδιού, αλλά και για την εξωσυζυγική σχέση που φέρεται να διατηρούσε, ενώ δεν δίστασε να απευθύνει πρόσκληση στον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη απαντώντας στις δηλώσεις του:

«Αν ο Μάνος έχει αμφιβολίες, να έρθει να με δει στη φυλακή», είπε και ισχυρίστηκε για ακόμα μια φορά ότι δεν ήταν αυτή που σκότωσε το παιδί της.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η τηλεόραση του Star, η Ρούλα ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε κακοποιήθηκε η Τζωρτζίνα και ότι απλά έτυχε να βρίσκεται μπροστά σε έναν καβγά που είχε με τον εν διαστάσει σήμερα σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη.

Δε θέλω καμία ανάμειξη σε τέτοιου είδους υποθέσεις. Εάν ο Μάνος έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου, μπορεί να έρθει όποτε θέλει σε κάποιο επισκεπτήριο στη φυλακή και να με ρωτήσει κατά πρόσωπο εάν σκότωσα τα παιδιά μας.

«Εγώ από την πλευρά μου δεν έχω αφήσει κανένα ενδεχόμενο ότι ο Μάνος ή κάποιο τρίτο πρόσωπο έχει ευθύνες για τον θάνατο των παιδιών», είπε χαρακτηριστικά.

Όσα είπε για την εξωσυζυγική σχέση

Ρούλα Πισπιρίγκου θέλησε επίσης να ακουστεί και η δική της εκδοχή για την εξωσυζυγική σχέση που φέρεται ότι είχε. Όπως ανέφερε, όντως ένα τρίτο πρόσωπο υπήρξε στη ζωή της, ωστόσο εκείνο το διάστημα είχε χωρίσει με τον άνδρα της.

Υπήρξε ένα άτομο, όμως είχα χωρίσει. Έχω μηνύματα από εκείνη την περίοδο, από τον ίδιο τον Μάνο, που έλεγε ότι ελπίζει να βρω έναν καλύτερο άνθρωπο από αυτόν.

Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι την περίοδο που η Τζωρτζίνα ήταν άρρωστη, ο Μάνος της είχε ζητήσει να χωρίσουν, προκειμένου να πάει στην Αθήνα και να συζήσει με μια γυναίκα που γνώριζε από παλιά. «Εγώ του ζήτησα να φύγει, δεν ήθελα να είμαστε μαζί», κατέληξε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ