Kοινά στοιχεία στο θάνατο της σπιτονοικυράς του ζεύγους Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου και με εκείνον της 9χρονης Τζωρτζίνας διέκρινε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος των συγγενών της ιδιοκτήτρια της σπιτιού.

«Η υπόθεσή της σχετίζεται με τον θάνατο της Τζωρτζίνας», ισχυρίστηκε σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους από τα δικαστήρια ο κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος που προσήλθε αυτοβούλως στην ανακρίτρια για να εισφέρει στις ανακρίσεις για την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη τηλεόραση του Star ο κ. Θεοδωρόπουλος, υπέβαλε αίτημα να καταθέσουν κι άλλοι μάρτυρες. Ανάμεσά τους και η επιστήθια φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία φέρεται να γνωρίζει λεπτομέρειες για την Τζωρτζίνα.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος σε δηλώσεις του ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν αποκαλυπτικές πληροφορίες που αφορούν και τη ζωή της Τζωρτζίνας, ενώ τόνισε ότι ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς σχετίζεται με αυτόν της εννιάχρονης:

«Νομίζω ότι και η υπόθεση της σπιτονοικυράς έχει τεράστια σχέση και συνάφεια με τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας», ανέφερε.

«Καταλαβαίνετε ότι αυτή η γυναίκα δεν ήταν ό,τι περιγραφόταν από το ζευγάρι, η κατάστασή της ήταν διαφορετική. Ήταν παρατημένη γυναίκα και είχε και άλλα θέματα που αφορούσαν και τα μικρά παιδιά, όπως ότι ήθελε μεταβιβάσει το ακίνητο στη μικρή Τζωρτζίνα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρόπουλος.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=-8Uh6dz78yQ[/embed]

iv class="td-g-rec td-g-rec-id-content_inline td_uid_53_6255727f5a845_rand td_block_template_1 ">