Ο Όθων Παπαδόπουλος διευκρίνισε σήμερα πως το αίτημα αποφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου βρίσκεται για την ώρα υπό επεξεργασία, καθώς σε αυτή τη φάση συγκεντρώνονται ακόμη οι τεχνικές εκθέσεις, προκειμένου να στηρίξουν τα λεγόμενα της 33χρονης μητέρας που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της.

Όπως σημείωσε ο ένας εκ των δύο δικηγόρων της, υπάρχει κι άλλη άποψη των επιστημόνων για τα αίτια θανάτου της Τζωρτζίνας, ενώ όταν θα είναι έτοιμες οι σχετικές εκθέσεις, «θα τις επισυνάψουμε στην αίτηση αποφυλάκισης και θα την καταθέσουμε».

Μιλώντας στο Μega, o δικηγόρος διευκρίνισε πως η επιστημονική κοινότητα είναι διχασμένη αναφορικά με την υπόθεση, με ορισμένους επιστήμονες να αμφισβητούν τα αίτια θανάτου των δυο προηγούμενων παιδιών.

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Μαλένας, από τι προκλήθηκε η βλάβη στο συκώτι (βίντεο)

πρώτη συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου από τον Κορυδαλλό, τι λέει για τις κατηγορίες και τον Μάνο Δασκαλάκη (βίντεο)

Βρισκόμαστε ακόμη στη μέση της διαδρομής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Όθων Παπαδόπουλος, ο οποίος μάλιστα υπογράμμισε πως «τίθεται ζήτημα αλλαγής των αιτιών θανάτου».

«Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές, το ζήτημα είναι ποιες είναι σωστές και ποιες λανθασμένες», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το αν αντιμετωπίζει δυσκολίες η υπεράσπιση να βρει πραγματογνώμονες, ο Όθων Παπαδόπουλος σημείωσε πως η υπόθεση φέρει «ηλεκτρικό φορτίο», καθώς έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, γεγονός που προφανώς δυσχεραίνει ως ένα βαθμό το έργο των δικηγόρων της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Έχουμε βρει την υπερασπιστική γραμμή και συνεχίζουμε», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.