Καταιγισμός από μαρτυρίες για τη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου και την υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

Αυτή τη φορά μία κοπέλα "εξομολογείται" ανωνύμως στην κάμερα του Alpha πως δέχτηκε αναίτια επίθεση από την Ρούλα Πισπιρίγκου, πριν από μερικά χρόνια, λέγοντας μάλιστα πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δήλωνε πυγμάχος.

«Το 2010, η Ρούλα ήρθε χωρίς να την γνωρίζω, την έφεραν δύο άλλα κορίτσια για να με χτυπήσουν και ταυτόχρονα με βιντεοσκοπούσαν. Την συγκεκριμένη δεν την γνώριζα. Είχα λογομαχήσει με δύο άλλες κοπέλες και την έφεραν γι’ αυτό τον λόγο. Έφεραν την Ρούλα να κάνει τον μπράβο γιατί διέδιδε παντού ότι είναι πυγμάχος. Από εκεί τη γνώρισα» είπε.

«Δεν την γνώριζα, γιατί εγώ μένω στην άλλη πλευρά της Πάτρας. Μου επιτέθηκε και τα άλλα δύο κορίτσια τραβούσαν με την κάμερα. Μου επιτέθηκε με μπουνιές, χύμηξε πάνω μου χωρίς να υπάρχει λόγος» συμπληρώνει.

«Θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχαμε μιλήσει πολύ νωρίτερα. Δεν μιλάμε για άνθρωπο. Για μένα είναι ένα στυγνό δολοφονικό τέρας. Δεν είχε μητρότητα. Απορώ πώς αυτή η γυναίκα έκανε παιδιά» καταλήγει.

Δείτε τι λέει η κατά δήλωσή της παθούσα στο βίντεο:

tps://www.youtube.com/watch?v=SJdkhyrPH0E