«Δεν έχει δηλωθεί ο θάνατος, και η σύνταξη ακόμα αποδίδεται», δήλωσε ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για την υπόθεση του πληρεξουσίου και της περιουσίας της Ευγενίας Κούτρα.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος τοποθετήθηκε σχετικά με το ποιος πήρε τα χρήματα της σπιτονοικοκυράς όταν εκείνη απεβίωσε. «Δεν υπάρχει απάντηση για το θέμα της ανάληψης της σύνταξης. Έχουμε ανακαλύψει ότι από τον ΕΦΚΑ, έχει γίνει ανάληψη της σύνταξης από κάποιο ΑΤΜ της Πάτρας. Η εξέλιξη αφορά όποιον είναι πληρεξούσιος για τη διαχείριση των οικονομικών της 69χρονης», ανέφερε.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης, το άτομο με το πληρεξούσιο»

Μετά τον θάνατο της 69χρονης έχει γίνει ανάληψη της σύνταξής της. Αυτό στοιχειοθετεί απάτη προς το δημόσιο, είναι ποινικά κολάσιμο. Μόνο ο Εισαγγελέας μπορεί να διατάξει να δώσει η τράπεζα το βίντεο που μπορεί να βρίσκεται το πρόσωπο που έχει κάνει την ανάληψη. Ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν το άτομο που είχε πληρεξούσιο», συμπλήρωσε.

«Δεν έχει δηλωθεί ο θάνατος, και η σύνταξη ακόμα αποδίδεται. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς, έβγαλε αγγελίες να πουλήσει τα πράγματα της, τα οποία δεν της άνηκαν κιόλας! Η 69χρονη ήθελε να μεταβιβάσει το οίκημά της στην μικρή Τζωρτζίνα, και οι γονείς της είχαν το θράσος να εκμεταλλευτούν την κατάστασή της σπιτονοικοκυράς, η οποία ήταν κλινήρης, αλλά και γύριζαν και video clip μετά τον θάνατό της. Εκτός από την σύνταξη υπάρχουν και τραπεζικές αναλήψεις ,τις οποίες είχε κάνει αυτός που είχε το πληρεξούσιο για αυτές τις ενέργειες», τόνισε ο κ. Θεοδωρόπουλος, καταλήγοντας στο ότι «ζητήσαμε την αποσφράγιση της οικίας, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει διαθήκη η 69χρονη. Επιπλέον, έχουν αφήσει ένα χρέος της τάξεως των 15.000 ευρώ στην ΔΕΗ το ζεύγος Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη».