Τη φωνή της Ρούλας Πισπιρίγκου αναγνωρίζει πίσω από τα παιδαριώδη και ανόητα ανώνυμα τηλεφωνήματα η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, τα συγκεκριμένα τηλεφωνήματα που έριχναν το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης του θανάτου των παιδιών στον Μάνο Δασκαλάκη πιθανώς και να είναι η ουσιαστική ομολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Τα δύο περιστατικά συνέβησαν στις 15 και 25 Μαρτίου του 2022, όταν μία μυστυριώδης γυναίκα τηλεφωνεί σε τηλεοπτική εκπομπή και με αλλοιωμένη φωνή λέει χαρακτηριστικά ότι επιρρίπτει την ευθύνη για τη δολοφονία των τριών παιδιών στον Μάνο Δασκαλάκη. «Γιατί αυτός ξέρει τι απέγιναν τα παιδιά του», «Σώστε τη ψυχή των παιδιών αυτών» φέρεται να έλεγε η γυναίκα στο τηλέφωνο.

Τις πληροφορίες αυτές επιβεβαιώνει η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη που με βεβαιότητα δηλώνει πως η φωνή είναι της 33χρονης κατηγορούμενης.

Οι αστυνομικές Αρχές δηλώνουν πως μπορεί να επιβεβαιωθεί αυτό μέσω έρευνας στα αστυνομικά εργαστήρια παρά την αλλοίωση της φωνής.

Σημειώνεται πως εκείνη την περίοδο, ο Μάνος Δασκαλάκης υπερασπιζόταν τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ωστόσο φέρεται να είχε πει σε οικείους του πως μπορεί να το κάνει σε ορισμένα σημεία αναφορικά με την Τζωρτζίνα και όχι στο σύνολο της υπόθεσης, καθώς ο ίδιος ήταν απών σε πολλές στιγμές.