Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, με τις πληροφορίες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας να δημιουργούν νέα δεδομένα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει προφυλακισμένη για 14η ημέρα στις φυλακές Κορυδαλλού παρακολουθώντας ανελλιπώς όλες τις εξελίξεις.

Μιλώντας στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Όθων Παπαδόπουλος, δικηγόρος 33χρονης, σημείωσε πως πρόκειται για μία δύσκολη υπόθεση με μεγάλο βάρος.

«Είναι μια διαδικασία έρευνας που κινείται παράλληλα τόσο σε δικαστικό όσο και σε δημοσιογραφικό επίπεδο. Είναι δύσκολη υπόθεση, με μεγάλο ηθικό φορτίο και μεγάλη τοξικότητα».

Δεν είναι μέρος της δικογραφίας τα τηλεφωνήματα

ναφερόμενος στα τηλεφωνήματα που φέρεται να έχουν γίνει από την 33χρονη σε δημοσιογράφο και θέτουν στο κάδρο τον Μάνο Δασκαλάκη, ο κ. Παπαδόπουλος επισήμανε πως το στοιχείο αυτό δεν αποτελεί μέρος της δικογραφίας.

«Δεν έχω συγκεκριμένη ενημέρωση από την ίδια και δεν αποτελεί στοιχείο της δικογραφίας που χειρίζομαι. Θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης στην επόμενη κατ’ ιδίαν συνάντησή μας. Ας περιμένουμε να δούμε πράγματι αν είναι η ίδια που ακούγεται».

Έψαξε για «αναισθητικά φάρμακα»

χετικά με τις διαδικτυακές αναζητήσεις της 33χρονης για αναισθητικές ουσίες, που έγιναν στο διάστημα 12 Ιανουαρίου μέχρι και τη σύλληψή της, ο συνήγορος της κατηγορουμένης αναφέρει:

«Έκανε έρευνα την ημέρα που υποβλήθηκε η Τζωρτζίνα σε μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου για να δει τις ουσίες που είχαν χορηγηθεί στο παιδί. Μέσα σε όλη τη λίστα των ουσιών, σε άλλο σημείο γίνεται αναφορά και στην κεταμίνη. Η αναζήτησή της στο διαδίκτυο ήταν για ‘αναισθητικά φάρμακα’, όχι για δολοφονικές ουσίες η οτιδήποτε άλλο».

Ο κ. Παπαδόπουλος σημειώνει ότι, όπως έχει προκύψει από την έρευνα των Αρχών στα ψηφιακά ίχνη της 33χρονης, στα αποτελέσματα που βρήκε δε γίνεται αναφορά σε παρενέργειες των ουσιών αυτών ή υπεροδοσολογία.

«Από την έρευνα επιβεβαιώνεται ότι για την κεταμίνη έψαξε στις 30/3 όταν ανακοινώθηκε από τα ΜΜΕ η κεταμίνη».

Οι ιατροδικαστικές δεν αναφέρουν έγκλημα για τα άλλα δύο παιδιά

ναφερόμενος στις περιπτώσεις των άλλων δύο παιδιών, ο κ. Παπαδόπουλος σημειώνει ότι οι ιατροδικαστικές εκθέσεις δεν «κάνουν καμία αναφορά ή υπαινιγμό σε εγκληματική ενέργεια».

«Είναι μια έρευνα που είναι σε εξέλιξη, διαρκώς βγαίνουν στη δημοσιότητα διάφορα νέα στοιχεία. Έχουμε ένα στατιστικό παράδοξο ή μια εγκληματική ενέργεια, αυτό μελετούμε», κατέληξε ο κ. Παπαδόπουλος.

frame src="https://www.megatv.com/embed/?p=2020649276" width="560" height="315" frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen="allowfullscreen">