'Οπως γνωστοποίησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι με τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ. 

 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο περνάει πολύ δύσκολες στιγμές, καθώς μαζί με τη σύντροφό του Χεορχίνα Ροντρίγκεζ θρηνούν την απώλεια ενός εκ των διδύμων παιδιών του.

Ο 37χρονος αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η σύζυγός του εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και περιέγραψαν το αγοράκι τους που έφυγε από τη ζωή ως «άγγελο». Ο Πορτογάλος αναφέρθηκε στη νεογέννητη κόρη τους, η οποία «μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε» παρά τη «βαθύτατη θλίψη».

«Η οικογένεια είναι το παν και ο Κριστιάνο θα στηρίξει τους αγαπημένους του σε αυτές τις δύσκολες ώρες. Δεν θα είναι παρών στο ματς με την Λίβερπουλ στο Άνφιλντ. Ας σεβαστούμε όλοι την επιθυμία της οικογένειάς του για ιδιωτικότητα», ανέφεραν οι «κόκκινοι διάβολοι» στην ανακοίνωση που εξέδωσαν το μεσημέρι της Τρίτης.

 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by SPORTbible (@sportbible)

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Νησί, οι φίλοι της Λίβερπουλ, οι οποίοι τρέφουν μεγάλη έχθρα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναμένεται να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αποψινού ντέρμπι. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ