Mία ακόμα συναυλία της ακύρωσε η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα, η οποία αναγκάζεται για λόγους υγείας να απέχει από κάθε έντονη δραστηριότητα.

Πρόκειται για τη συναυλία της στη Λισαβόνα, πόλη που αποτέλεσε έμπνευση για το τελευταίο άλμπουμ της Madame X.

Η εταιρεία Everything Is New εξέδωσε ανακοίνωση στο Facebook, όπου ζητούσε συγγνώμη στους θαυμαστές της διάσημης τραγουδίστριας και τους ευχαριστούσε για τις ευχές τους για την ανάρρωση από τους κατ' εξακολούθησιν τραυματισμούς της Μαντόνα.

«Διατυπώνουμε την ειλικρινή λύπη μας για την απογοήτευση που προκαλέσαμε στους θαυμαστές μας εξαιτίας των απρόβλεπτων αλλαγών στο πρόγραμμα» αναφέρεται στην ανακοίνωση,

Η συναυλία είναι η δεύτερη που ακυρώνει η διάσημη τραγουδίστραι, μετά την έναρξη τη 12η Ιανουαρίου της ευρωπαϊκής περιοδείας της στη Λισαβόνα.

«Συγγνώμη, έπρεπε να ακυρώσω το αποψινό» έγραψε η Μαντόνα στο Instagram μετά την ακύρωση του πρώτου σόου στη λεωφόρο Coliseu dos Recreios της Λισαβόνας την Κυριακή.

«Πρέπει όμως να ακούσω το σώμα μου και να ξεκουραστώ!».

Σε βίντεο που ανήρτησε στο λογαριασμό της στο Instagram, εμφανίζεται να ανεβαίνει σκάλες με τη βοήθεια  μπαστουνιού, ενώ την προηγούμενη μέρα μοιράστηκε με τους θαυμαστές της ένα βίντεο όπου κάνει μπάνιο σε πάγο.

https://www.instagram.com/tv/B7ltXOsBXHS/

https://www.instagram.com/tv/B7bh6-BBaZU/