Αθλητικές και πολιτικές αναταράξεις (όπως προέβλεψε το FreeOpinion ΕΔΩ) αναμένεται να φέρει η προαναγγελθείσα νομοθετική ρύθμιση για τον μη υποβιβασμό ΠΑΟΚ και ΞΑΝΘΗΣ.

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, η γνωστή "Θύρα 7" έβγαλαν ανακοίνωση στην οποία χρησιμοποιούν πολύ σκληρά λόγια εναντίον, τόσο της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού όσο και του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ

Γράφουν χαρακτηριστικά:

"Αν ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ να κάνετε παρέμβαση για να καλύψετε το σκάνδαλο και να μην πληρώσουν οι ένοχοι δεν θα χωριστεί η Ελλάδα στα δύο όπως απειλούν αυτοί, αλλά κι εσείς και η κυβέρνηση σας και ο Ρώσος με τα τσιράκια του θα αναγκαστείτε να φύγετε απο την Ελλάδα. Δεν θα υπάρχει μέτρο γης για κανέναν σας εδώ.

Οι φίλαθλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, η μεγαλύτερη κοινωνική ομάδα στη χώρα απαιτούμε ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και ΙΣΟΝΟΜΙΑ.

m>Και δεν θα δεχτούμε τίποτα άλλο. Μετρήστε καλά τις επόμενες κινήσεις αλλιώς θα έχετε να κάνετε με ένα τσουνάμι που όμοιο του δεν θα έχετε ξαναδεί…"

Το πρόβλημα δεν είναι αυτά που μπορεί να λένε οι οπαδοί και τα στελέχη της όποιος ΠΑΕ, αλλά ότι φαίνεται πως το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν είναι άθλημα αλλά τρόπος πολιτικής πίεσης.