Σε έναν απίστευτο καυγά εξελίχθηκε η κοινή παρουσία του Βουλευτή της Ν.Δ στον Νότιο Τομέα της Β΄ Αθηνών κ. Κωνσταντίνου Μπογδάνου και του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρη Βέττα στην εκπομπή του ΣΚΑΙ "Σήμερα".

«Θλίβομαι που σε αυτήν την εκστρατεία κατά της Ελλάδας, της πατρίδας και της Ευρώπης βρίσκεται και ένα μέρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ντρέπομαι για λογαριασμό τους. Βάζουν πλάτη στον Ερντογάν. Αυτή δεν είναι η αριστερά του Κύρκου, δεν είναι η αριστερά του Θεοδωράκη. Στην Ελλάδα οι διεθνιστικές και άλλες ιδεοληπτικές εμμονές δεν επιτρέπεται να ωθούν ορισμένους να παίζουν κόντρα στην ίδια τους την πατρίδα. Να απολογηθούν και πρώτος ο κ. Τσίπρας», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Αυτές οι εκφράσεις του κ. Μπογδάνου προκάλεσαν την αντίδραση του κ. Βέττα και μάλιστα με εκφράσεις επιεικώς απαράδεκτες

«Καταγγέλλω τον κ. Μπογδάνο ως γελοίο, ως ανόητα πολιτικά και ως άνθρωπο επικίνδυνο για τη χώρα. Όσοι χρειαζόμαστε χάπια, να τα παίρνουμε στη χώρα μας και να ερχόμαστε να μιλάμε μετά. Είσαι ο πολιτικός απόπατος της Νέας Δημοκρατίας. Ήρθα στην εκπομπή επειδή νόμιζα ότι θα είναι εδώ ο κ. Συρίγος» είπε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε το βίντεο: