Έκτακτες πτήσεις επαναπατρισμού Ελλήνων τουριστών από το Μαρόκο θα πραγματοποιούνται κατ’εξαίρεση έως και την Πέμπτη 19/03/2020, μετά την απόφαση της κυβέρνησης του Μαρόκου, στις 15/03/2020, για επ’ αόριστον αναστολή όλων των αεροπορικών συνδέσεων με το εξωτερικό, με έναρξη εφαρμογής τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 16/03/2020. Επιπλέον, ακυρώνονται όλες οι εμπορικές πτήσεις που είχαν προγραμματιστεί μετά την ανωτέρω ημερομηνία.

Σε συνέχεια συνεννόησης του Υπουργείου Εξωτερικών με την AEGEAN AIRLINES, δρομολογείται η πραγματοποίηση έκτακτης πτήσης επαναπατρισμού στην Ελλάδα για τους Έλληνες τουρίστες που βρίσκονται στο Μαρόκο. Η πτήση θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα το απόγευμα της Τετάρτης 18/03/2020 (ακριβής ώρα θα γνωστοποιηθεί προσεχώς).

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να έρθουν σε άμεση επαφή με την Πρεσβεία της Ελλάδας στο Ραμπάτ, μέσω email ή τηλεφώνου, προκειμένου να επικαιροποιηθεί σχετικός κατάλογος με στοιχεία συμπατριωτών μας, αναφέροντας ονοματεπώνυμο, αριθμό επικοινωνίας και email για κάθε έναν ξεχωριστά.

Παράκληση για ενημέρωση και τυχόν άλλων Ελλήνων συνταξιδιωτών περί ανωτέρω.