Μία περίεργη διαμάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γιου του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιώργου Σαββίδη και τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Συγκεκριμένα ο γιος του Ιβάν Σαββίδη πριν από μερικές μέρες σχολίασε μία ανάρτηση του κυρίου Αυγενάκη στο instagram στην οποία ισχυριζόταν πως τα σχόλια για τον Ολυμπιακό διαγράφονταν από τον διαχειριστή του λογαριασμού.

Στη συνέχεια Γιώργος Σαββίδης μπλοκαρίστηκε από την πρόσβασή του στο λογαριασμό του υφυπουργού Αθλητισμού στο instagram αυτό ακριβώς το μπλοκάρισμα δημοσιοποίησε στο δικό του λογαριασμό με το σχόλιο “σοβαρή κίνηση από έναν σοβαρό υπουργό”.

Ο κύριος Γιώργος Σαββίδης δεν έμεινε όμως εκεί αφού ζήτησε την παραίτηση του υφυπουργού αθλητισμού εάν δεν μπορεί να εγγυηθεί τη διαφάνεια και τη διαλεύκανση σε όλες τις υποθέσεις που αφορούν το Υπουργείο του

“Ο κ.Αυγενάκης, ο οποίος εκπροσωπεί μια δημοκρατική κυβέρνηση, όχι μόνο διέγραψε μη προσβλητικά σχόλια αλλά επίσης -όπως παρατήρησα σήμερα- με μπλόκαρε και στα social media. Συγχαρητήρια Υπουργέ.

Γ: Θα πρέπει να γνωρίζετε πως δεν έχει σημασία πόσα «μπλοκ» κάνετε, η αλήθεια δεν θα θαφτεί όπως σε τόσες άλλες πολλές υποθέσεις.

Γ1: Είστε υπεύθυνος προς τον ελληνικό λαό για να εγγυηθείτε την διαφάνεια σε όλα τα αθλήματα και την διαλεύκανση όλων των υποθέσεων.