Σε τραγωδία κατέληξε πριν από λίγη ώρα στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, ο καυγάς μεταξύ πατέρα και γιου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας GR Times, ο 63χρονος πατέρας πυροβόλησε έξι φορές τον 32 ετών γιο του με καραμπίνα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Οι δυο άνδρες άρχισαν να τσακώνονται για άγνωστη αιτία και  η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας πυροβόλησε από απόσταση αναπνοής τον γιο του, την ώρα μάλιστα που έβγαινε από το σπίτι.

Ακολούθησε αναστάτωση στην περιοχή με τους γείτονες να καλούν την ΕΛ.ΑΣ με τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο να βρίσκουν νεκρό τον 32χρονο μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ο πατέρας συνελήφθη χωρίς να προβάλει αντίσταση και πλέον θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για την ανθρωποκτονία. Σύμφωνα με αναφορές, το θύμα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και, όπως αναφέρει το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας ήταν χρήστης ναρκωτικών.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, το θύμα προκαλούσε κατ' επανάληψιν καυγάδες στο σπίτι, ενώ δεν είχε διαστάσει να χειροδικήσει ακόμα και στη μητέρα του.

Μετά από το σημερινό καυγά, που όπως τουλάχιστον δείχνουν τα εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού στο πρόσωπο του πατέρα οφειλόταν στη συμπεριφορά του παιδιού του, ο δράστης δεν άντεξε, και φοβούμενος για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας (στο συγκεκριμένο οίκημα, εκτός από το ζευγάρι των γονέων του θύματος, ζουν και η μικρότερη αδελφή του με τον σύζυγό της και το παιδί τους) έδωσε αυτή την τραγική λύση.