Οι αρχές ελπίζουν πως με ειδική επεξεργασία θα μπορέσουν να ανασυνθέσουν το πρόσωπο της γυναίκας

αγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της 34χρονης που δέχθηκε ειδεχθή επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, αναμένεται να φέρει είδηση που μετέδωσε η ΕΡΤ, σύμφωνα με αποκλειστικές της πληροφορίες.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης, υπάρχει κάμερα κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε τη δράστρια να φτάνει στην περιοχή, λίγα λεπτά πριν την επίθεση, να κατεβαίνει από όχημα και να κατευθύνεται στο ισόγειο του κτιρίου. Το υλικό βρίσκεται ήδη και εξετάζεται από τους ειδικούς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ φορούσε και μάσκα και σκούφο.

Οι αρχές ελπίζουν πως με ειδική επεξεργασία θα μπορέσουν να ανασυνθέσουν το πρόσωπο της γυναίκας, έστω εν μέρει, ούτως ώστε να βοηθήσουν την 34χρονη, θύμα της επίθεσης, να τη θυμηθεί ή και να την αναγνωρίσει.

Κατά το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι αρχές ιχνηλατούν τη διαδρομή του οχήματος της γυναίκας, προσπαθούν να βρουν από πού ξεκίνησε αλλά και το σπίτι που μένει, καθώς, σύμφωνα με τις πηγές του καναλιού, φαίνεται να έχει κάνει σημαντικά λάθη και τόσο στη διαδρομή που ακολούθησε όσο και κατά την επίθεση στην 34χρονη, λάθη που η Αστυνομία φιλοδοξεί να εκμεταλλευτεί για να βρει την άκρη του νήματος.