Ο Ηλίας Μόσιαλος σε μια λακωνική ανάρτησή του, απαντά για την "σκοπιμότητα" που υπάρχει με την εισαγωγή των αγγλικών στα νηπιαγωγεία και εξήγησε για ποιο λόγο πρέπει να παίρνονται αυτές οι αποφάσεις.

Ο καθηγητής και εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς για τον κορονοϊό, Ηλίας Μόσιαλος, με ανάρτησή του στα social media, τοποθετήθηκε αναφορικά με τον σάλο που έχει ξεσπάσει για την εισαγωγή αγγλικών στα νηπιαγωγεία.

Χθες, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μπ. Σκουφά, μάλιστα, απευθυνόμενη στην υπουργό Παιδείας, έκανε λόγο για εξυπηρέτηση αμερικανικών συμφερόντων.

Ο κύριος Μόσιαλος, με μια λακωνική ανάρτησή του, απάντησε για την "σκοπιμότητα" που υπάρχει και εξήγησε για ποιο λόγο πρέπει να παίρνονται αυτές οι αποφάσεις.

Δείτε την ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου

Η πιλοτική διδασκαλία των Αγγλικών στα νηπιαγωγεία και η αύξηση των ωρών διδασκαλίας των Αγγλικών στις δύο πρώτες τάξεις του δημοτικού μόνο μια ‘σκοπιμότητα’ μπορεί να εξυπηρετήσει. Την δυνατότητα των μαθητών διαχρονικά να έχουν πρόσβαση στην παγκόσμια κοινωνία της γνώσης και να κατανοούν και να ερμηνεύουν τις διεθνείς εξελίξεις που μας αφορούν όλους. Να γίνουν Έλληνες πολίτες του κόσμου.