Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο έμπειρος δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος έχει ασχοληθεί και αποκαλύψει πολλά στοιχεία για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει την πραγματοποίηση τεστ DNA για δύο από τα τρία παιδιά του.

Η αποκάλυψη έγινε σε μια συζήτηση κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη, όταν συζητούσαν για τον γονιδιακό έλεγχο που είχε ζητηθεί να γίνει από γιατρούς, σε μια προσπάθεια (όταν είχαν πεθάνει τα δύο παιδιά της οικογένειας) να αναζητηθεί μια ενδεχόμενη απάντηση για τον χαμό των δύο αυτών παιδιών.

Πάνω στη συζήτηση αυτή στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός είπε: «Τι γονιδιακός έλεγχος και τρίχες κατσαρές, αν στο τέλος αποδειχθεί ότι τα δύο παιδιά δεν ήταν του Μάνου Δασκαλάκη».

Οπως εξήγησε ο Πέτρος Κουσουλός, μεταφέροντας σχετική πληροφορία που έχει, «μπορεί να αποδειχθεί ότι τα δύο παιδιά δεν είναι του Δασκαλάκη. Σας είπα κάτι πολύ συγκεκριμένο. Σας είπα ότι όταν τελειώσει αυτή η διαδικασία θα ζητηθεί τεστ DNA».

Μάλιστα, στο πάνελ της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη ήταν ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης, ο οποίος απόρησε με τις εξελίξεις που προμηνύονται, ότι δηλαδή θα ζητηθεί τεστ DNA, λέγοντας: «Δηλαδή ενεπλάκην σε μια υπόθεση και πήρα ιστορικό και τώρα μαθαίνουμε αυτά;».