Τραβήξτε σαν επαγγελματίας με λίγη βοήθεια από τα αστέρια του Instagram (και τους πραγματικούς best friends forever) Henry και Baloo.

Ο Henry και η Baloo, οι αξιολάτρευτοι εξερευνητές, έχουν περισσότερους από δύο εκατομμύρια ακόλουθους στο λογαριασμό τους στο Instagram (@henrythecoloradodog), έχουν το δικό τους βιβλίο, αλλά, κυρίως, έχουν γράψει τη δική τους ιστορία για μια φιλία που διαρκεί μια ολόκληρη ζωή.

ια να μάθουμε λοιπόν και εμείς τα κόλπα, αλλά και για να έχουμε τις καλύτερες συμβουλές που έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία αυτών των υπέροχων βίντεο και να πετύχουμε κάτι αντίστοιχο με τους δικούς μας πολυαγαπημένους χνουδωτούς φίλους, το Master It επισκέφθηκε την Cynthia Bennett, τη μαμά τους.

"Η Baloo αντιγράφει ό,τι κάνει ο Henry", λέει η Cynthia. «Είμαι σίγουρη ότι κατά βάθος πιστεύει ότι είναι σκύλος».

αι συνεχίζει: Παρότι ο εκπληκτικός δεσμός τους χρειάστηκε λίγο χρόνο για να αναπτυχθεί, ήξερα ότι ήταν σε θέση να συνδεθούν μεταξύ τους επειδή και οι δύο λατρεύουν τα ίδια πράγματα: την ύπαιθρο και τις λιχουδιές.

[embed]https://youtu.be/hZOZxrcdX1M[/embed]

Το Master It ζήτησε από τη Cynthia τις να μας δώσει καλύτερες συμβουλές για τη δημιουργία συγκινητικών βίντεο με κατοικίδια ζώα, με τη βεβαιότητα ότι απευθύνεται σ' έναν από τους καλύτερους γνώστες.

Επιλέξτε τον κατάλληλο χρόνο και τόπο

α κατοικίδια συνήθως αποδίδουν καλύτερα σε περιβάλλοντα που είναι ζεστά, ήρεμα και ήσυχα. Η καλύτερη ώρα (60 λεπτά μετά την ανατολή του ήλιου ή λίγο πριν από το ηλιοβασίλεμα). Τις ώρες αυτές υπάρχουν ιδανικές συνθήκες φωτισμού, αλλά η Cynthia προτιμά να φωτογραφίζει τις μέρες με συννεφιά όταν το φως δεν είναι τόσο έντονο και δημιουργεί περισσότερες αποχρώσεις.

πιπλέον, υπάρχει λιγότερη πίεση χρόνου για να πετύχει κανείς το πλάνο που τον ικανοποιεί εγκαίρως.

ημαντική επίσης παράμετρος είναι η ευελιξία.

ίτε σκοπεύετε να τραβήξετε σε κλειστό χώρο, είτε με κακές καιρικές συνθήκες, ή ακόμα και όταν το ζωάκι σας είναι κακοδιάθετο ή υπερδραστήριο, θα πρέπει πάντα να έχετε έτοιμο ένα εναλλακτικό σχέδιο ή να στραφείτε σε μια καινούργια αυθόρμητη δράση.

Διαθέστε χρόνο για άσκηση και εξερεύνηση

ην φτάσετε όπου θέλετε να αποτυπώσετε τη στιγμή οριακά και απαιτείτε από τα ζωάκια σας να το αντιληφθούν. Όσο περισσότερο χρόνο παρέχετε στα κατοικίδιά σας για να εξοικειωθούν με το νέο περιβάλλον, τόσο πιο άνετα και χαλαρά θα είναι όταν τους ζητήσετε να σταθούν μπροστά την κάμερα. Βοηθά επίσης πολύ και η άσκηση. Θα κουραστούν και θα είναι πιο πρόθυμα να "στηθούν" ή να κοιτάξουν στην κατεύθυνση που θα τους ζητήσετε.

? Henry και η Baloo γνωρίζουν πολύ καλά ότι πρώτα θα τρέξουμε και θα παίξουμε και μετά θα καθήσουμε και να τους ζητήσω να "στηθούν"", λέει η Cynthia.

Αποτυπώστε τη γοητεία της στιγμής

m>Η Cynthia Bennett μοιράζεται τα αγαπημένα της χαρακτηριστικά του Galaxy S21 Ultra.

Με τη ματιά του σκηνοθέτη (Director’s View)

Λατρεύουμε τη λειτουργία του Director’s View. Τα κατοικίδιά μας θα κάνουν κάτι υπέροχο όταν δεν το περιμένετε. Τώρα μπορείτε να πιάσετε εκείνη τη μαγική στιγμή ό,τι κι αν συμβεί. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε πλάνα από τα παρασκήνια καθώς προχωράτε ».

Space Zoom

?ε το Space Zoom μπορείτε να φτάσετε σε μεγέθυνδη ακόμα και 100 φορές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να καταγράψετε το τοπίο, αλλά και το κοντινό πλάνο χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε τη θέση σας. Η λειτουργία αυτή είναι εξαιρετικά χρήσιμη όταν βρίσκεστε στην πίσω πλευρά ή στο έδαφος στο επίπεδο του κατοικίδιου σας. "

Στιγμιότυπο βίντεο 8K

Το καλύτερο μέρος της λήψης με το 8K Video Snap2 είναι ότι μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης απευθείας από το πλάνο. Αυτό σημαίνει ότι εγγυημένα θα καταφέρετε να αποτυπώσετε αυτή την παράξενη γκριμάτσα, την αστεία φατσούλα ή το αστείο φτέρνισμα, καθώς τραβάτε το βίντεο, και μάλιστα σε εκπληκτική ποιότητα ».

Να είστε στο επίπεδό τους

ια να πετύχουμε τις καλύτερες λήψεις, η Cynthia μας εμπιστεύεται το μυστικό της:

Η επαφή με τα μάτια είναι υπέροχη, αλλά το επίπεδο των ματιών είναι καλύτερο.»

η φοβάστε λοιπόν να ξαπλώσετε στο μονοπάτι ή να γεμίσετε λάσπες. 'Οπως άλλωστε λέει και η Cynthia «Είναι κι αυτό μέρος της διασκέδασης».

άν δε το κατοικίδιό σας κοιτάζει προς όλες τις κατευθύνσεις, εκτός από την κάμερα, δοκιμάστε να πετάξετε ένα αντικείμενο προς την κατεύθυνση που θέλετε να στραφεί, τραβήξτε την προσοχή του με ένα αγαπημένο παιχνίδι ή ζητήστε από έναν φίλο να τρέξει ή να χειρονομεί από πίσω σας προς την κατεύθυνση που θέλετε.

Μην ξεχνάτε τις λιχουδιές

ταν τα κατοικίδια σας κάνουν καλή δουλειά, μην ξεχνάτε να τα ανταμείβετε. Η στοργή και τα χαδάκια έχουν αποτέλεσμα, αλλά η ανταμοιβή με μια ωραία λιχουδιά κάνει τη σχέση μας ακόμα καλύτερη.

φωτογράφηση και τα βίντεο θα γίνουν μια πραγματική απόλαυση για όλους και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδεθείτε ακόμα περισσότερο. «Γι' αυτό μην βιάζεστε να γυρίσετε ή μην ασκείτε μεγάλη πίεση στον καλύτερό σας φίλο», λέει η Cynthia. «Το να διασκεδάζουμε μαζί είναι το πιο σημαντικό πράγμα».

style="text-align: right;">www.samsung.com/us/explore/photography

bsp;

[caption id="attachment_3974" align="aligncenter" width="531"] Νο1 εξουσιοδοτημένο service για κινητά και tablet SAMSUNG στην Ελλάδα[/caption]

Τη Smartec θα τη βρείτε στη Φειδιππίδου 7, 12 461, Χαϊδάρι, 210-5820000 και στο www.smartecservice.gr