Τα επόμενα 19 χρόνια στη φυλακή θα περάσει ο 45χρονος ο οποίος τον περασμένο Μάιο στη Λιβαδειά βίασε μία 15χρονη κοπέλα.

2>Και υλικό παιδικής πορνογραφίας

νοχος για το αδίκημα του βιασμού 15χρονης μαθήτριας και για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, κρίθηκε 45χρονος άνδρας από την Λιβαδειά που κατηγορείτο για τον βιασμό 15χρονης μαθήτριας, όταν προσφέρθηκε να τη μεταφέρει στο Βόλο για να δει τον φίλο της.

Το συμβάν έγινε γνωστό τον περασμένο Μάιο, με τις πράξεις του κατηγορούμενου σε βάρος ενός κοριτσιού, που μόλις είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του, να συγκλονίζουν το πανελλήνιο.

2>Προσέγγιση μέσω Instagram

ο 15χρονο κορίτσι γνώρισε τον βιαστή της μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, με τον καταδικασθέντα να της συστήνεται ως φίλος των γονιών της. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, αφού ο δράστης κέρδισε την εμπιστοσύνη της ανήλικης, προσφέρθηκε στις 17 Μαΐου του 2021 να την πάει στο Βόλο προκειμένου να συναντήσει το φίλο της που διέμενε στην πόλη.

Όταν επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του 45χρονου υποτιθέμενου φίλου των γονιών της και πατέρα ενός ανήλικου αγοριού, η 15χρονη έζησε τον εφιάλτη. Ο δράστης οδήγησε το κορίτσι σε απόμερο χωματόδρομο και εκεί την βίασε, με την κοπέλα να αποκαλύπτει όσα της είχαν συμβεί λίγες ημέρες αργότερα.