Ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος μέχρι πριν από μερικές μέρες αποκαλούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου «σύζυγό του» και «μάνα των παιδιών του», σε δήλωσή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ουσιαστικά διαχωρίζει με χαρακτηριστικό τρόπο τη θέση του αποκαλώντας την  «κατηγορούμενη».

Μάλιστα αναφέρει ότι  «αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Με τους αρμόδιους» και ολοκληρώνει λέγοντας «δεν έχω να κρύψω κάτι».

2>Η δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη

Θέλω να σας τονίσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία χαμένα παιδιά μου. Όσον αφορά την κατηγορούμενη και τον διάλογο που έγινε μεταξύ μας δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Δεν έχω να σας πω κάτι. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως. Δεν έχω να κρύψω κάτι».

frame title="YouTube video player" src="https://www.youtube.com/embed/19Wt_M2kOPg" width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">