ΙαΜε νόημα και πολλαπλούς αποδέκτες ήταν η σημερινή ανάρτηση του ε.α. ταξίαρχου της Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάση Κατερινόπουλου, αναφορικά με το θάνατο των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα.

2>Η ανάρτηση Κατερινόπουλου

lockquote class="twitter-tweet">

dir="ltr" lang="el">Εκτιμώ ότι η σύλληψη της Ρ. θα αποδειχθεί σταγόνα στον Ωκεανό. Κοντός ψαλμός Αλληλούια

? Θανασης κατερινοπουλος (@4diYsxbvi89PDGO) April 2, 2022

cript async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ανέφερε συγκεκριμένα μέσω του twitter του, ότι «εκτιμώ ότι η σύλληψη της Ρ. θα αποδειχθεί σταγόνα στον Ωκεανό. Κοντός ψαλμός Αλληλούια».

Ο έμπειρος αξιωματικός λέει εμμέσως πλην σαφώς, ότι σύντομα θα «ανοίξουν» στόματα και στοιχεία που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι τώρα, θα συνταράξουν.

Πάτρα: Εντοπίστηκε και δεύτερη ουσία στην Τζωρτζίνα

ία δεύτερη ουσία βρέθηκε στον οργανισμό της άτυχης Τζωρτζίνας η οποία έφυγε από τη ζωή στις 29 Ιανουαρίου 2022.

Συγκεκριμένα, οι ουσίες που βρέθηκαν στην 9χρονη Τζωρτζίνα είναι οι Midazolam, nordazepam, clobazam και norclobazam. Πρόκειται για βενζοδιαζεπίνες. Πρόκειται για ουσίες με αγχολυτικές και μυοχαλαρωτικές ιδιότητες ενώ η χρήση τους γίνεται υπό ιατρική παρακολούθηση.

2>Δεν ήταν μέρος της επίσημης αγωγής του παιδιού

α ανωτέρω ίσως να μην είχαν ιδιαίτερη σημασία αν οι συγκεκριμένες ουσίες, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν μέρος της επίσης φαρμακευτικής αγωγής του άτυχου παιδιού.

'Εγγραφο προερχόμενο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευτόταν το μικρό παιδί, στο οποίο αναφέρονται τα φάρμακα που ήταν η επίσημη αγωγή της δείχνει ότι στο παιδί δεν χορηγούνταν αναισθητικές ουσίες...