Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, δηλώνει ότι πιστεύει στην αθωότητα της αδελφής της με νέες δηλώσεις της.

Η ίδια μίλησε στον ANT1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου για όσα συνέβησαν το πρωινό που η μικρή Ίριδα βρέθηκε νεκρή στην κούνια της στο δωμάτιό της.

«Στον θάνατο της Ίριδας ήμουν κι εγώ στο σπίτι. Ξυπνήσαμε το πρωί και πήγα εγώ να ξυπνήσω το παιδί, είδαμε ότι δεν ανέπνεε και προσπαθούσαμε να το συνεφέρουμε. Καλέσαμε το ΕΚΑΒ το οποίο ήρθε, πήρε το παιδί το πήγε στο Καραμανδάνειο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του», ανέφερε αρχικά για εκείνο το πρωινό.

2>«Εγώ βρήκα νεκρή την Ίριδα»

Εγώ δεν ήμουν στο δωμάτιο, μπήκα το πρωί και το είδα να μην αναπνέει. Το βρήκα νεκρό, δεν είχα καταλάβει πως κάποιος είχε κάνει κάτι κακό στο παιδί, αν είχε συμβεί αυτό θα το είχα καταλάβει, δεν είναι τεράστιο το σπίτι. Μέσα στο σπίτι ήμουν εγώ μαζί με τη Ρούλα και την Τζωρτζίνα. Η Ρούλα κοιμόταν δίπλα μου», συμπλήρωσε, στη συνέχεια, η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Επίσης, σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου για τα αίτια θανάτου της Ίριδας, η Δήμητρα Πισπιρίγκου ανέφερε: «Το παιδί ήταν στο δωμάτιο με την Τζωρτζίνα και στο άλλο δωμάτιο ήμουν εγώ με τη Ρούλα», σημειώνοντας έπειτα: «Δεν υπήρξε καμιά ουσία στην Ίριδα, θα είχε βρεθεί στις τοξικολογικές οι οποίες ήταν καθαρές όλες. Η Τζωρτζίνα κοιμόταν και ξύπνησε από τις φωνές της αδερφής μου το πρωί».

2>Σίγουρη για την αθωότητα της αδελφής της

αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, εμφανίστηκε βέβαιη για την αθωότητα της αδελφής της αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι είναι «1000% σίγουρη για την αθωότητα της Ρούλας, μιλάω μαζί της καθημερινά και βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση».

Σε ερώτηση για την κακή, όπως φαίνεται, σχέση του ζευγαριού αλλά και για τις χρονικές συμπτώσεις ανάμεσα στα περισταστικά επιδείνωσης της υγείας των παιδιών και στις περιόδους όπου υπήρχε ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι, η Δήμητρα Πισπιρίγκου ανέφερε «μια χαρά ήταν η σχέση τους, μετά αποφάσισαν να μην είναι μαζί».

Για τον Μάνο Δασκαλάκη είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θα τον κρίνω εγώ, άλλος βλέπει και κρίνει» ενώ τέλος, για τη σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού δήλωσε: «Δεν τη γνώριζα, δεν την είχα δει ποτέ, όμως είχε δώσει πληρεξούσιο στο Μάνο Δασκαλάκη».