Η σημερινή εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον καθώς ασχολείται με την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα και φιλοξενεί συνέντευξη του πατέρα των παιδιών, Μάνου Δασκαλάκη.

Την αγωνία των τηλεθεατών αύξησε και ένα teaser Που ανέβασε η δημοσιογράφος στο Instagram.

2>«Να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί και ας πάω εγώ φυλακή»

α 39 δευτερόλεπτα του τρέιλερ δείχνουν ξεκάθαρα την αλλαγή στάσης του Μάνου Δασκαλάκη απέναντι στη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο οποίος όχι μόνο δεν την στηρίζει πλέον αλλά σε μία «έξαρση οδύνης» λέει ότι θα ήθελε να μπει για μισή ώρα στο κελί της «και ας πάει φυλακή μετά», εννοώντας ότι θα αυτοδικούσε!

«Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία.Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί. Ειλικρινά σου μιλάω. Ας μπω εγώ φυλακή μετά» είναι η χαρακτηριστική του φράση.

2>Το «όνειρο» του πατέρα για την Τζωρτζίνα

το τρέιλερ της εκπομπής υπάρχει ένας διάλογος ανάμεσα στην Αγγελική Νικολούλη και τον Μάνο Δασκαλάκη για κάποιο «όνειρο» που είδε εκείνος και το οποίο, προφανώς, έχει αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης. Ρωτά λοιπόν η Αγγελική Νικολούλη  «σε εκείνο το όνειρο, εσύ τι θα απαντούσες στη Τζωρτζίνα» και ο Μάνος Δασκαλάκης απαντά «ότι την ευχαριστώ ακόμα και τώρα».

Η δημοσιογράφος επανέρχεται και ρωτάει «για ποιο πράγμα» με τον πατέρα της 9χρονης να απαντάει «για τη δικαίωση»!

frame title="YouTube video player" src="https://www.youtube.com/embed/MA_WxNMlzoI" width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">