Με ένα αινιγματικό tweet, ο ταξίαρχος ε.α. Θανάσης Κατερινόπουλος προαναγγέλει αποκαλύψεις σήμερα στο LiveNews του Mega και μάλιστα με το hashtag #λαμπροπουλος, ουσιαστικά λέει ότι ο έμπειρος αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος θα κάνει την αποκάλυψη για τα αίτια (ή το αίτιο) θανάτου της μικρής Μαλένας, το 2019, η οποία ήταν που ήταν το πρώτο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου που πέθανε.

Δείτε το tweet:

lockquote class="twitter-tweet">

dir="ltr" lang="el">Καλησπέρα σας.

ήμερα το μυστικό του θανάτου της Μαλενας.#MegaLiveNews #megatv #λαμπροπουλος #Πατρα

? VGL (@VasLabropoulos) April 8, 2022

cript async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

2>«Έρχονται συλλήψεις και δεν θα είναι μόνο τρεις»

έμπειρος πρώην Αξιωματικός της Αστυνομίας, έριξε και άλλη «βόμβα» μιλώντας στο evima.gr, για την τραγική υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών της οικογένειας στην Πάτρα.

«Οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο το επόμενο διάστημα θα είναι καταιγιστικές δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα.Έρχονται κι άλλες συλλήψεις και δεν θα είναι μόνο τρεις. Η συγκεκριμένη υπόθεση θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα. Θα ψαχτούν και οι θάνατοι των άλλων δύο κοριτσιών, της Ίριδας και της Μαλένας. Θα πρέπει να δούμε αν η κατηγορούμενη μητέρα έδρασε μόνη της ή είχε συνεργούς», δήλωσε χαρακτηριστικά.