Ανατρέπονται όλα τα δεδομένα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, των δύο πρώτων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου τα οποία έφυγαν από τη ζωή το 2019 και το 2021, σε ηλικία 3,5 ετών και 6 μηνών αντίστοιχα.

Σύμφωνα με το χθεσινό κεντρικό βραδινό του δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού Mega, η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα, η οποια εξέτασε την 6μηνη Ίριδα, θα καταθέσει στις Αρχές ότι διαπίστωσε ενδεχόμενη εγκληματική ενέργεια πίσω από τον θάνατο του βρέφους.

Ιατροδικαστικές πηγές υποστηρίζουν ότι οι ιδιώτες ιατροδικαστές αναφέρονται σε αμφιλεγόμενες εκτιμήσεις, καθώς διαθέτουν μόνο την ιατροδικαστική έκθεση και, κατά συνέπεια, αναγκάζονται να καταφεύγουν στη σχετική βιβλιογραφία. Οι ίδιες πηγές αναφέρους ότι όσα θα  κατατεθούν θα διαφέρουν απ’ όσα έχουν ακουστεί έως σήμερα.

Για την πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας, όπως είπε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελλοπόνησος», Γιώργος Αναστασόπουλος δεν είναι κάτι που αποκλείεται, αλλά δεν θα είναι η ιατροδικαστής αυτή που θα υπαγορέψει στην ανακρίτρια και στον εισαγγελέα τι θα κάνουν.

«Με βάση όσα έχουμε πληροφορηθεί και τα στοιχεία που μας δίνουν, φαίνεται πως θα δοθεί λύση στον γρίφο και θα είναι απόλυτα τεκμηριωμένα και αδιαμφισβήτητα όλα όσα θα κατατεθούν» επισήμανε ο δημοσιογράφος.

 

iv class="wrap-video-container">