Εκτός ΝΔ πρέπει να θεωρείται ότι βρίσκεται πλέον η Αφροδίτη Λατινοπούλου (ήταν υποψήφια με τη ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές) μετά τη δημόσια στοχοποίηση της παρουσιάστριας και ηθοποιού Δανάης Μπάρκα.

Η πρώην πλέον πολιτεύτρια της ΝΔ αναδημοσίευσε ένα άρθρο που αναφέρεται σε εμφάνιση της παρουσιάστριας της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στην παραλία και απαίτησε να μην προβάλλονται ως πρότυπα άτομα με παχυσαρκία.

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά», έγραψε.

Η ανάρτηση της κας Λατινοπούλου, η οποία αποτελεί τη συνέχεια και άλλων επίσης «προκλητικών» της τοποθετήσεων οι οποίες είχαν φέρει πολλές φορές το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας σε δύσκολη θέση, φαίνεται πως ήταν «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» και η θεσσαλονικιά δικηγόρος τέθηκε εκτός κόμματος.

«Η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές», αναφέρουν συγκεκριμένα πηγές της ΝΔ.