Άμεση ήταν η απάντηση του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη σε όσα ανέφερε ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος μετά τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία.

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο ευρωβουλευτής κατηγορεί την ηγεσία του κόμματος για συγκάλυψη του σκανδάλου Novartis, για διώξεις δημοσιογράφων αλλά και για λάθη στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης όπως και στην πανδημία.

2>Γράφει ο Γιώργος Κύρτσος:

Έθεσα ζητήματα στην ηγεσία ΝΔ:

άθη & παραλείψεις στο θέμα της πανδημίας που κόστισαν χιλιάδες νεκρούς.

άθη οικονομικής πολιτικής που φτωχοποίησαν κόσμο, οδηγούν σε νέες

εριπέτειες.

ουκούλωμα σκανδάλου Novartis, διώξεις δημοσιογράφων, Τουλουπάκη.

Απάντησαν» με διαγραφή μου.»

2>Γεωργιάδης προς Κύρτσο: «Πήρες το μέρος των σκευωρών»

πίσης με ανάρτησή του στο twitter, ο Άδωνις Γεωργιάδης αφού ζητά συγγνώμη από τους ψηφοφόρους της ΝΔ γιατί προεκλογικά ο ίδιος προέβαλε τον Γιώργο Κύρτσο, στη συνέχεια τον κατακεραυνώνει, λέγοντας ότι «πήρε το μέρος των σκευορών» αναφορικά με το σκάνδαλο Novartis.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

«Ο @GiorgosKyrtsos ήταν ένας από τους υπ. Ευρωβουλευτές που είχα προβάλει προεκλογικά. Ζητώ συγγνώμη από τους ψηφοφόρους της @neademokratia για το σφάλμα μου. Η ταύτιση Ελλάδος (που έχει πλήρη σεβασμό στην Ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης) με Χώρες που δεν έχουν είναι ντροπιαστική

και επί της ουσίας και επί προσωπικού προσβολή σε όλους εμάς που αποδεδειγμένα πλέον είχαμε πέσει θύματα της σκευωρίας Novartis. Αντί να εξηγήσει στην ΕΕ τί πραγματικά έγινε στην Ελλάδα με αυτό πήρε το μέρος των σκευωρών. Θλίψη η συμπεριφορά του και αχαριστία στην παράταξη.»

 

lockquote class="twitter-tweet">

dir="ltr" lang="el">Ο @GiorgosKyrtsos ήταν ένας από τους υπ. Ευρωβουλευτές που είχα προβάλει προεκλογικά. Ζητώ συγγνώμη από τους ψηφοφόρους της @neademokratia για το σφάλμα μου. Η ταύτιση Ελλάδος (που έχει πλήρη σεβασμό στην Ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης) με Χώρες που δεν έχουν είναι ντροπιαστική >>

? Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) February 18, 2022

cript async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

lockquote class="twitter-tweet">

dir="ltr" lang="el">>>και επί της ουσίας και επί προσωπικού προσβολή σε όλους εμάς που αποδεδειγμένα πλέον είχαμε πέσει θύματα της σκευωρίας Novartis. Αντί να εξηγήσει στην ΕΕ τί πραγματικά έγινε στην Ελλάδα με αυτό πήρε το μέρος των σκευωρών. Θλίψη η συμπεριφορά του και αχαριστία στην παράταξη.

? Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) February 18, 2022

cript async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">