Ο βουλευτής Α’ Αθηνών Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μπογδάνος, καλεσμένος στην εκπομπή «Kontra24 » στον Kontra channel , σχολίασε τις εξελίξεις της επικαιρότητας

Ο κύριος Μπογδάνος ανέφερε ότι «κατά την μεταναστευτική κρίση στον Έβρο, όπου η Τουρκία εργαλειοποίησε τους πληθυσμούς, η Ελλάδα επέδειξε αποφασιστικότητα και ετοιμότητα και απέκρουσε ένα οργανωμένο σχέδιο». Για τα fakenews που αναπαρηχθησαν όσον αφορά τον Έβρο, διεμήνυσε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ελληνική Λύση υιοθέτησαν προπαγάνδα πιο προωθημένη και από αυτή των Τούρκων».

Αναφορικά με την επέκταση του φράχτη στον Έβρο και τις αρνητικές αντιδράσεις από τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο γαλάζιος βουλευτής σχολίασε «Πόσο δύσκολο είναι να πει ο ΣΥΡΙΖΑ "ναι" στον φράχτη χωρίς αστερίσκους;».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναφέρθηκε και στο πακέτο οικονομικής ενίσχυσης ύψους 32 δισ. ευρώ που αναμένεται να πάρει η Ελλάδα από την ΕΕ. «Το τεράστιο πακέτο βοήθειας που πήρε η Ελλάδα από την ΕΕ, είναι καρπός, της ελληνικής διαπραγμάτευσης που πρόταξε τις ανάγκες του ελληνικού λαού» τόνισε και συνέχισε λέγοντας «το να στηρίζεις τους ευάλωτους και τους αδύναμους δεν είναι αριστερό, είναι δίκαιο».

Παράλληλα, επεσήμανε ότι τον λυπεί το γεγονός ότι «ορισμένοι και εντός της Ελλάδος ονειρεύονται μνημόνια, ίσως και για αντιπολιτευτικούς λόγους, τέτοια πράγματα δεν είναι υπεύθυνα, κάποιοι κάνουν τα πάντα για να φέρουν την ελληνική κυβέρνηση σε δύσκολη θέση»

«Καμία κυβέρνηση δεν έχει εργαστεί ξανά με τους ρυθμούς που εργάζεται η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να δουλεύει συνθετικά με υπουργούς και ειδικούς» υπογράμμισε. «Το πακέτο βοήθειας δεν πρέπει να πάει μόνο στους τομείς που είναι δυνατή η ελληνική οικονομία, αντιθέτως πρέπει να στηριχτούν και άλλοι τομείς όπως ο πρωτογενής τομέας, η εκβιομηχάνιση της χώρας, η αμυντική βιομηχανία» εξήγησε ο κύριος Μπογδάνος.

Ο κυβερνητικός βουλευτής ξεκαθάρισε ότι «εάν χάσει η Ευρώπη το τραίνο της αλληλεγγύης στην αντιμετώπιση των συνεπειών του κορωνοϊό, τότε θα επισπευθεί η διάλυση της».

Κλείνοντας, σε ερώτηση του δημοσιογράφου Αιμίλιου Λιάτσου, αναφορικά με το ενδεχόμενο εκλογών, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απάντησε αρνητικά, τονίζοντας, μάλιστα, πως δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.