image

FreeOpinion

FreeOpinion

All news

16-11-2019 01:37

Κυρανάκης για πανεπιστήμια: Θα βάλουμε τάξη

Είναι πραγματικά απίστευτο το πόσο παρανοϊκός είναι ο δημόσιος διάλογος σε αυτή τη χώρα.

by FreeOpinion
16-11-2019 01:29

Επικοινωνία Τσίπρα - Μοράλες

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook πως επικοινώνησε με τον Μοράλες και σημείωσε χαρακτηριστικά "Ο αγώνας για τη Δημοκρατία στη Βολιβία και στη Λατινική Αμερική είναι αγώνας που μας αφορά όλες και όλους, όσο μακριά και αν βρισκόμαστε".

by FreeOpinion
15-11-2019 22:47

Το Cesar Ritz Carlton Switzerland φέρνει στην Αθήνα το κορυφαίο Tomorrow’s Hospitality Leaders Workshop

Μετά την μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης διοργάνωσης τον Ιούλιο, το Cesar Ritz Carlton Switzerland, του Swiss Education Group, του κορυφαίου Ελβετικού δικτύου παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών Hotel Management, διοργανώνει ξανά το Tomorrow’s Hospitality Leaders Workshop στην Αθήνα.

by FreeOpinion
15-11-2019 22:34

Γλαύκωμα: Πλήρης άγνοια από τους Έλληνες

Ελλιπή ενημέρωση, ανεξάρτητα της μόρφωσης του, έχει ένας στους δυο Έλληνες σχετικά με την πρόληψη των ματιών από την πάθηση του γλαυκώματος, αλλά και ότι η πάθηση αυτή οδηγεί σε τύφλωση!

by FreeOpinion
15-11-2019 22:23

Ultra Fast Broadband: 10 εταιρείες στο "παιχνίδι"

10 εταιρείες μπαίνουν ισχυρά στο "παιχνίδι" για το Ultra Fast Broadband (UFBB) καθώς εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την προκήρυξη στον ανταγωνιστικό διάλογο της Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης

by FreeOpinion
15-11-2019 22:00

Καθηγητές ΑΣΟΕΕ: Είμαστε αντίθετοι σε κάθε παράνομη ενέργεια

Περισσότερα από 100 μέλη ΔΕΠ της ΑΣΟΕΕ, υπέγραψαν και δημοσίευσαν ένα ψήφισμα με το οποίο εκφράζουν την στήριξή τους στις θεσμικές αλλαγές που προωθούνται από την κυβέρνηση και την πλήρη αντίθεσή τους σε κάθε παράνομη ενέργεια η οποία πραγματοποιείται εντός των πανεπιστημίων.

by FreeOpinion
15-11-2019 21:49

255 τρις το παγκόσμιο χρέος

Το συνολικό παγκόσμιο χρέος στο πρώτο τρίμηνο 2019 έφτασε σε νέο ιστορικό υψηλό ήτοι 250.9 τρισεκατομμύρια δολάρια αυξανόμενο κατά 7,5 δισεκατομμύρια σύμφωνα με την έκθεση του Institute of International Finance. Αξιοσημείωτο είναι πως το 60% περίπου της συγκεκριμένης αύξησης αναλογεί στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και στην Κίνα λόγω της αύξησης του δανεισμού τους.

by FreeOpinion
15-11-2019 21:32

Κόκκινα δάνεια: έρχεται σχέδιο από την τράπεζα της Ελλάδος

Ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ Γιάννης Στουρνάρας από το βήμα του 4ου Θεσσαλονίκη summit ανακοίνωσε πως η τράπεζα της Ελλάδος σε συνεργασία με την κυβέρνηση προτίθεται να ανακοινώσει σχέδιο προκειμένου να αντιμετωπιστούν το 60% των κόκκινων δανείων που αναμένεται να αφήσει πίσω του ο "Ηρακλής".

by FreeOpinion
15-11-2019 20:55

Απόπειρα εισβολής 100 αναρχικών στο ΕΜΠ

Δύο εικοσιτετράωρα πριν από την επέτειο της 17ης Νοέμβρη νέες εξελίξεις στο κέντρο της Αθήνας μετά από την απόπειρα 100 περίπου ατόμων που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο να εισβάλουν στο κτίριο του Πολυτεχνείου στην οδό Πατησίων. Η προσπάθεια απέτυχε καθώς η ομάδα περιφρούρησης που έχει συσταθεί για την προστασία του Ιδρύματος κατάφερε να τους απωθήσει.

by FreeOpinion
15-11-2019 20:47

Απέλαση από τη Βολιβία για τους διπλωμάτες της Βενεζουέλας

Ανακοινώθηκε από την μεταβατική κυβέρνηση της Βολιβίας θα προχωρήσει σε απέλαση όλων των διπλωματών της Βενεζουέλας οι οποίοι βρίσκονται στη χώρα. Συγκεκριμένα, θα ζητηθεί από όλους τους διπλωμάτες της Βενεζουέλας οι οποίοι υπηρετούν στη χώρα να αποχωρήσουν γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, παραβίασαν τους διπλωματικούς κανόνες με το να αναμειχθούν στα εσωτερικά θέματα της Βολιβίας, όπως ανακοίνωσε η Υπουργός Εξωτερικών της χώρας Κάρεν Λόνγκαρικ.

by FreeOpinion
14-11-2019 20:24

"Καλύτερα στη Μόρια" φώναζαν οι παράνομοι μετανάστες

Παράνομοι μετανάστες και ελάχιστοι πρόσφυγες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στη Μυρσίνη Ηλείας, και συγκεκριμένα στην Ιερά Μονή Πορετσού προς φιλοξενία αποχώρησαν από το χώρο που παραχώρησε ο Μητροπολίτης προς τη φιλοξενία τους καθώς δεν έμειναν ευχαριστημένοι από τις εγκαταστάσεις.

by FreeOpinion
14-11-2019 17:03

Χατζηδάκης: οι “μπαχαλάκηδες” της αριστεράς να καταδικαστούν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ είχαμε σήμερα από τον Υπουργό περιβάλλοντος και ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη ο οποίος κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι αντιδρά τόσο στην κατάργηση του Πανεπιστημιακού ασύλου όσο και στην τήρηση του νόμου καθώς είναι δεσμευμένος και Όμηρος από τις αγκυλώσεις και τους δογματισμούς του

by FreeOpinion
14-11-2019 16:19

Φρουζής: Προστατευόμενοι μάρτυρες για τα λεφτά

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κωνσταντίνος Φρουζής θεωρεί πως το κίνητρο των προστατευομένων μαρτύρων ήταν τα χρήματα, και κατά την σημερινή του δεύτερη παρουσία στην προανακριτική φέρεται να αναφέρθηκε στην προστατευόμενη μάρτυρα με το ψευδόνυμο «Αικατερίνη Κελέση», υποστηρίζοντας παράλληλα ότι η εισαγγελέας κα Ελένη Τουλουπάκη του έκανε πρόταση να έχει ευνοϊκή μεταχείριση αλλά όχι να είναι προστατευόμενος μάρτυρας.

by FreeOpinion
14-11-2019 15:44

Υπουργός Υγείας: Η συμμετοχή των ασφαλισμένων στα φάρμακα οφείλει να μειωθεί

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας κατά την ομιλία του στην Ημερίδα clawback και φαρμακευτική δαπάνη τόνισε πως υπάρχει ανάγκη να υπάρξει μείωση στη συμμετοχή των ασφαλισμένων στην αγορά φαρμάκων

by FreeOpinion

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ