Σε μια απέλπιδα προσπάθεια για να κερδίσει την προσοχή του κοινού (έτσι χαρακτήρισαν την κίνησή της οι χρήστες των social media) προχώρησε η Μαντόνα, με την απόφασή της να ποζάρει γυμνή για τη δημιουργία μιας περίεργης συλλογής βίντεο NFT, όπου «γεννάει» δέντρα, πεταλούδες και ρομποτικές σαρανταποδαρούσες.

Όπως φυσικά ήταν αναμενόμενο και για την ίδια, τα σχόλια στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης… πήραν «φωτιά».

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Μαντόνα συνεργάστηκε με τον ψηφιακό καλλιτέχνη, γραφίστα και animator Beeple (Michael Joseph Winkelmann) για να φτιάξει τρία βίντεο NFT, γνωστά και ως non-fungible tokens.

Στα βίντεο περιλαμβάνονται ακόμα και γραφικές ψηφιακές σαρώσεις του κόλπου της, καθώς και γυμνές απεικονίσεις της και άλλα ασυνήθιστα δημιουργήματα, και το τελικό αποτέλεσμα ήταν να χαρακτηριστούν από κλιπ cringe, «ανατριχιαστικά» μέχρι και «τρομακτικά», παρότι η Μαντόνα (θεωρητικά μάλλον) θέλει να μεταφέρει το μήνυμα πως «ποτέ δεν ξέρεις πού θα βρεις τη ζωή και δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλείψεις την ελπίδα».

Η Μαντόνα πάντως υπερασπίζεται το συγκεκριμένο δημιούργημα λέγοντας: “Κάνω αυτό που κάνουν οι γυναίκες από την αρχή της ανθρωπότητας, που είναι να γεννώ. Αλλά σε πιο υπαρξιακό επίπεδο, γεννώ τέχνη και δημιουργικότητα και θα ήμασταν χαμένοι χωρίς αυτά τα δύο”.

Τα έσοδα από αυτό το πρότζεκτ που έχει τον τίτλο “Mother of Creation” θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.