Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 34 συνολικά κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα αντιμετωπίζει ο Ντόναλντ Τραμπ που κάθισε στο εδώλιο δικαστηρίου στη Νέα Υόρκη.
Νέο σόου
Περιστοιχισμένος από τους δικηγόρους του, ακούει ανέκφραστος τον δικαστή καθώς του διαβάζει τις 34 κατηγορίες που τον βαραίνουν.

«Ο κατηγορούμενος Ντόναλντ Τραμπ παραποίησε επανειλημμένα και με δόλο αρχεία επιχειρήσεων στη Νέα Υόρκη, για να αποκρύψει εγκληματική συμπεριφορά και επιβλαβείς πληροφορίες από το εκλογικό σώμα στις προεδρικές εκλογές του 2016».

Ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος δηλώνει αθώος, ο δικαστής δεν του επιβάλει περιοριστικά μέτρα και βγαίνει από το δικαστήριο και με τις κάμερες να τον ακολουθούν, επιστρέφει στην Φλόριντα από όπου καταγγέλλει ότι είναι θύμα συνωμοσίας.

Μάλιστα, εξαπέλυσε επίθεση στον εισαγγελέα της Νέας Υόρκης Άλβιν Μπραγκ, βάζοντας επίσης στο στόχαστρο την οικογένειά του.

«Είναι ένας δικαστής που μισεί τον Τραμπ, με σύζυγο και οικογένεια που μισούν τον Τραμπ. Η κόρη του δούλευε για την Κάμαλα Χάρις και τώρα παίρνει λεφτά από την καμπάνια του Μπάιντεν και της Χάρις».

«Το μόνο έγκλημα που διέπραξα, ότι υπερασπίστηκα το έθνος»
Η απόπειρα του Τραμπ να εξαγοράσει τη σιωπή της πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς, δεν ήταν μια μεμονωμένη περίπτωση, λέει ο εισαγγελέας Μπραγκ αλλά μια επαναλαμβανόμενη πρακτική για την εξαφάνιση σκανδάλων.

Όπως, στην περίπτωση της Κάρεν Μακντούγκαλ, πρώην λαγουδάκι του Playboy, που φέρεται να είχε σχέση με τον Τραμπ το 2006 και το 2007. Πήρε 150.000 δολάρια από το σκανδαλοθηρικό περιοδικό National Enquirer για να πει την ιστορία της αποκλειστικά εκεί. Όμως η συνέντευξη δε δημοσιεύτηκε ποτέ, το ίδιο και άλλο άρθρο με τους ισχυρισμούς πρώην θυρωρού του ουρανοξύστη Τραμπ, ότι ο Ντόναλντ έχει και ένα παιδί εκτός γάμου.

«Το μόνο έγκλημα που διέπραξα είναι ότι υπερασπίστηκα με σθένος το έθνος μας από αυτούς που προσπαθούν να το καταστρέψουν. Τώρα οι παλαβοί, ακραίοι αριστεροί, θέλουν να παρέμβουν στις εκλογές, χρησιμοποιώντας την επιβολή του νόμου. Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε αυτό».

Ο δρόμος για τις προεδρικές εκλογές του 2024 φαίνεται να είναι στρωμένος με σκάνδαλα και αποκαλύψεις, αφού η επόμενη διαδικασία στα δικαστήρια έχει προγραμματιστεί για τον Δεκέμβριο και θα συμπέσει με την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας.