Στα 73 χρόνια άφησε την τελευταία της πνοή, μέσα στο διαμέρισμα της στο Άπερ Ιστ Σάιντ, η Ιβάνα Τραμπ.

Η πρώην σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με την Daily Mail, βρέθηκε στο κάτω μέρος μιας σκάλας στο σπίτι της στο Μανχάταν λίγο πριν τις 13:00 από μέλος του προσωπικού της.

Οι αρχές αναφέρουν ότι η Ιβάνα Τραμπ ενδέχεται να έπεσε μετά από ιατρικό επεισόδιο –εχθές το ABC έκανε λόγο για καρδιακή προσβολή. Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί η επίσημη αιτία θανάτου.

Οι ερευνητές εκτιμούν ότι η Τραμπ τραυματίστηκε θανάσιμα πέφτοντας από τις σκάλες, ίσως μετά από ιατρικό επεισόδιο, δήλωσε αξιωματούχος της αστυνομίας στην Daily News.

Δύο άτομα με γνώση επί του θέματος ανέφεραν στο AP ότι η αστυνομία πιστεύει ότι ο θάνατός της ήταν ατύχημα, ενώ οι αρχές ερευνούν εάν έπεσε κάτω από τα σκαλιά πριν από το θάνατό της, ανέφερε δημοσίευμα της NY Post.

Ετοιμαζόταν να ταξιδέψει στο Σεν Τροπέ
Η Ιβάνα Τραμπ περνούσε τις τελευταίες ημέρες προετοιμάζοντας ταξίδι της στο Σεν Τροπε. Μάλιστα, την ημέρα θανάτου της είχε ραντεβού στο κομμωτήριο είπε μια υπάλληλος αυτού στη DailyMail.

Την είδηση θανάτου της Ιβάνα έκανε γνωστή ο Ντόναλντ Τραμπ μέσω ανάρτησης στο Truth Social. «Με μεγάλη λύπη ενημερώνω όλους εκείνους που την αγάπησαν, εκ των οποίων είναι πολλοί, ότι η Ιβάνα Τραμπ πέθανε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη», έγραψε.

Ο Τραμπ, που είχε αποκτήσει τρία παιδιά με την Ιβάνα κατά τη διάρκεια του γάμου τους, έκανε λόγο για μια «όμορφη, καταπληκτική» γυναίκα.