Οι τουρκικές Αρχές εκτιμούν πως η γυναίκα της φωτογραφίας ήταν ζωσμένη με εκρηκτικά και ήταν ο άνθρωπος που ανατινάχτηκε ανάμεσα στον κόσμο.
Τα τουρκικά μέσα έχουν αναρτήσει τη φωτογραφία μίας γυναίκας που προχωρούσε ανάμεσα στον κόσμο και αναζητείται από τις τουρκικές Αρχές για την επίθεση που σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, η γυναίκα έχει ένα σακίδιο και φορά παντελόνι στρατιωτικής παραλλαγής.

Σημειώνεται ότι η έκρηξη έγινε στον πιο πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο της Κωνσταντινούπολης, ενώ το σημείο της έκρηξης βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το ελληνικό προξενείο.

Σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό, η επίθεση άφησε πίσω της έξι νεκρούς, ενώ οι τραυματίες ανέρχονται σε 81.

«Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή τρομοκρατίας»

Συγκλονισμένος και λυπημένος για την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Έλληνας πρωθυπουργός εξέφρασε τα συλληπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων, τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αλλά και τον τουρκικό λαό.

«Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες και εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, στον Πρόεδρο Ερντογάν και στον τουρκικό λαό» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή τρομοκρατίας», κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, δεν υπάρχουν Έλληνες μεταξύ των θυμάτων.

«Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, δεν υπάρχουν Έλληνες μεταξύ των θυμάτων. Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα την τρομοκρατία και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην τουρκική κυβέρνηση και στον τουρκικό λαό», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών.