Ένας 15χρονος συνελήφθη στην Ισπανία, καθώς θεωρείται ύποπτος ότι πυροβόλησε και σκότωσε τους γονείς του και τον 10χρονο αδελφό του, έπειτα από λογομαχία για τους κακούς βαθμούς του στο σχολείο.

Το τραγικό συμβάν, που έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης σε αγροτική περιοχή κοντά στο Έλτσε, αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ από την αδελφή της μητέρας του 15χρονου που πήγε στο σπίτι της οικογένειας καθώς δεν είχε νέα τους.

«Η αδελφή της μητέρας πήγε στο σπίτι, επειδή δεν είχε κανένα νέο της οικογένειας και τότε ο ανιψιός της της είπε ότι σκότωσε τον πατέρα του, τη μητέρα του και τον αδελφό του», ανέφερε εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Η αστυνομία εντόπισε τις τρεις σορούς μέσα στο σπίτι και συνέλαβε τον 15χρονο που έμεινε  στο σπίτι με τα πτώματα για τρεις ημέρες!

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο ανήλικος «τσακώθηκε με τη μητέρα του για το θέμα των βαθμών του στο σχολείο». Πάνω στον καυγά πήρε την κυνηγετική καραμπίνα του πατέρα του και τη σκότωσε, πυροβολώντας στη συνέχεια τον 10χρονο αδελφό του και τελευταίο τον πατέρα του.