Ο φωτορεπόρτερ Ντιέγκο Χερρέρα βρίσκεται στο Ιρπίν της Ουκρανίας και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό.

Μία οικογένεια, πατέρας, μητέρα και ο γιός τους, κείτονται νεκροί στο δρόμο με τις βαλίτσες τους δίπλα τους. Είναι προφανές ότι προσπάθησαν να διαφύγουν από την κόλαση του πολέμου, αλλά δεν τα κατάφεραν.

2>Σκληρές εικόνες - ακατάλληλες για παιδιά

lockquote class="twitter-tweet">

dir="ltr" lang="es">Una familia ha sido asesinada en el punto de evacuación de Irpin (#Ucrania). Padre, madre e hijo. No se respeta a los civiles. Dolor, mucho dolor, cuando he visto esta escena... Poco después han seguido bombardeando ese mismo punto. ©Fotografías con derechos reservados. pic.twitter.com/EAjguF3X7q

? Diego Herrera Photojournalist (@dherreraphoto) March 6, 2022

cript async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

ήμερα έγινε γνωστό ότι σκοτώθηκαν ακόμα τρεις πολίτες, ανάμεσά τους δύο παιδιά, την ώρα που ο πληθυσμός της πόλης που βρίσκεται κοντά στο Κίεβο επιχειρεί να διαφύγει.

Βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα αποτυπώνει έκρηξη στο Ιρπίν, την ώρα που επιχειρούν άμαχοι να απομακρυνθούν από την πόλη. Στο σημείο της έκρηξης βρίσκονταν στρατιώτες, δημοσιογράφοι και άμαχοι, ενώ ακούγονται να γαβγίζουν τρομαγμένα σκυλιά.