Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι σε πλήρη εξέλιξη με τους βομβαρδισμούς να συνεχίζονται ενώ τις τελευταίες μέρες είχαμε και συλλήψεις Ουκρανών για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας.

Δύο πύραυλοι έπληξαν την Παρασκευή την Ουκρανία, σε στρατώνες στο Μικολάεφ, στους οποίους είχαν πάει και πολίτες για να εκπαιδευτούν για να πολεμήσουν, με τους νεκρούς να φτάνουν τους 80.

Η αναζήτηση επιζώντων στα συντρίμμια των εγκαταστάσεων συνεχίζεται, την ώρα που η Ρωσία ανακοίνωσε ότι χρησιμοποίησε υπερηχητικούς πυραύλους. Ο βομβαρδισμός ήταν σφοδρότατος και υπάρχουν φόβοι ότι οι νεκροί θα αυξηθούν καθώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι εγκλωβισμένοι στα χαλάσματα.

Η παράκτια περιοχή της Οδησσού έχει ναρκοποιηθεί, ενώ συνεχώς ενεργοποιείται η αεράμυνα, προσπαθώντας να βρουν πού βρίσκονται τα όπλα και τα drones των Ρώσων.

2>Συλλήψεις για κατασκοπεία

ις τελευταίες δύο ημέρες έχουν γίνει συλλήψεις πέντε ατόμων κατηγορούμενοι για σαμποτάζ, με τις ουκρανικές Αρχές να σημειώνουν πως βρήκαν στα σπίτια τους κρυμμένα όπλα, ενώ υποστηρίζουν πως, μέσω δορυφόρου, έδιναν απόρρητες πληροφορίες στη Ρωσία.

 

iv id="ocm-outstream" data-oau-code="/21838671127/thestandard.gr/inread_pb" data-lazyloaded-by-ocm="">

iv id="google_ads_iframe_/21838671127/thestandard.gr/inread_pb_0__container__">ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ