Ένα πραγματικά σπαρταριστό γεγονός έλαβε χώρα έξω από τα δικαστήρια της Σμύρνης στην Τουρκία όπου μία γυναίκα η οποία κατάφερε να χωρίσει τον άντρα της μετά από τριάμισι χρόνια δικαστικής διαμάχης πήρε και επισήμως το διαζύγιο στα χέρια της.

Η Ινσί Ακμπάι προκειμένου να το γιορτάσει προσέλαβε και μία μπάντα η οποία για να κάνει το περιστατικό ακόμα πιο αστείο έπαιξε το τραγούδι "Erik Dali το οποίο είναι το αντίστοιχο του "Σήμερα γάμος γίνεται" που παίζουμε τους ελληνικούς γάμους.

Σε ανάρτηση στο Twitter όπου φαίνεται το βίντεο, εμφανίζεται η κυρία Ακμπάι στην αρχή να απελευθερώνει λευκά μπαλόνια και στη συνέχεια να χορεύει με τις φίλες της.

Η διαδικασία αίτησης διαζυγίου από γυναίκες στην Τουρκία είναι πάρα πολύ δύσκολη και οργανώσεις για τα δικαιώματα των γυναικών έχουν ζητήσει τα πάρτι για τα διαζύγια να γίνουνε μία πάγια πρακτική στη γειτονική Χώρα

 

lockquote class="twitter-tweet">

dir="ltr" lang="tr">İzmir'de yaşayan ve 3.5 yıldır eşinden boşanmaya çalışan İnci Akbay, boşanmasını adliye önünde Erik Dalı parçasını çalan bando ile kutladı. pic.twitter.com/frfbyJgmp1

? medya blok (@medyablok) November 15, 2019