Καταγγελία για επιδειξία στη Θεσσαλονίκη δημοσιεύει η ομάδα «Φεμινιστική Ομάδα Κιλοτίνα». 

Σύμφωνα αυτή, ο άντρας είναι μετρίου προς ψηλού αναστήματος, γυμνασμένος, μοντέρνα ντυμένος με κολλητό τζιν, μελαχρινός και με μαύρα μαλλιά ξυρισμένα στο πλάι.


Όπως αναφέρει η κοπέλα που έχει στείλει την καταγγελία: «Στις έντεκα το βράδυ, στις 16/8/22, ενώ καθόμουν σε σημείο όπου δεν μπορούσα να γίνω εύκολα αντιληπτή περνά από μπροστά μου πολύ νεαρή γυναίκα ακολουθούμενη από τον άντρα. Ο συγκεκριμένος κοντοστέκεται στην γωνία του δρόμου, ολοφώτιστη και με συχνή κίνηση, γδύνεται και αρχίζει να αυνανίζεται.

Η κοπέλα τρομοκρατημένη. Της μιλάω και την πλησιάζω, πλέον με έχει και αυτός δει άλλα δεν σταματά. Η κοπέλα είναι σε πανικό και μου απαντά ότι μένει κοντά. Της ζητάω να μείνουμε μαζί μέχρι να αποχωρήσει. Όσο μιλάμε αυτός ντύνεται και όταν βγάζω το κινητό μου και ξεκινώ να τον βιντεοσκοπώ απομακρύνεται. Ανταλλάσσουμε δύο ακόμα κουβέντες που αν δεν τις είχε καταγράψει το κινητό μου δεν θα το θυμόμουν, βεβαιωνόμαστε ότι έχει φύγει και φεύγουμε και εμείς.

Είναι δυστυχώς το δεύτερο περιστατικό έμφυλης βίας, για το οποίο προσωπικά γνωρίζω, που συμβαίνει στην γειτονία μου στην Άνω Πόλη μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο. Την προηγούμενη φορά (15/1/22) είχα η ίδια παρενοχληθεί και απειληθεί, από διαφορετικό άντρα, με την κλήση μου στην αστυνομία να είναι πλήρως ατελέσφορη ακόμα και σε επίπεδο συνεννόησης.